Den danske natur har et hav af spændende dyreliv, men derfor skal du ikke gå glip af livet som jæger uden for Danmarks grænser, som rummer store oplevelser.

 

Som ambitiøs jæger stræber man altid efter at få den bedste oplevelse og nedlægge det flotteste samt største bytte. Det kan midlertidig være en jungle at skulle planlægge en jagtrejse for, hvad er kriterierne for en succesfuld jagtrejse? Er det at se flot natur eller nedlægge et specielt byttedyr? Vi har fundet tre forskellige rejsedestinationer, som både rummer flot natur med spændende byttedyr.

 Sydafrika

Sydafrika er et mekka hvad angår jagtrejser. Landet har både et frodigt og tempereret klima, hvor der både eksisterer golde sletter og tæt bush.  Af denne grund varierer jagtområderne, hvor der i nord er mere tørt og åbent. Nogle af de bedste områder til jagt i Sydafrika findes i og omkring Eastern Cape, hvor den førnævnte bush har mange forskellige arter.  Landet har et mangfoldigt dyreliv, hvor det er muligt at skyde alt fra perlehøns, duer, vagtler til større byttedyr som forskellige hjorte arter. Derudover er det også en mulighed at jagte kødædere i Sydafrika, hvor Leoparden er et særdeles spændende byttedyr at jage.  En jagtferie i Sydafrika kan ligeledes kombineres med safari, så man får en holistisk oplevelse.

Canada

Canada er et af de største lande i verden og med sin beliggenhed på det nordamerikanske kontinent har den hovedsageligt et tempereret klima.  Landets store areal gør det muligt for et stort antal af forskellige dyrearter at leve der.  Der er flere forskellige bjørne – og hjortearter, som er gode byttedyr.  Det er bl.a. muligt at jage sortbjørnen med hund, som giver en voldsom fed jagtoplevelse, som sent glemmes.  Dertil trasker der store elge og kronhjorte rundt i den canadiske natur, som er enhver jægers drøm at nedlægge. En jagtferie i Canada indeholder store naturoplevelser, hvor det er muligt at blive indlogeret i hytter, så du er ét med naturen.

Grønland

Hvis dit overlevelsesgen og jagtegenskaber skal på prøve, vil en jagtferie til Grønland være at anbefale. Her skal du bogstaveligt være klædt godt på, da den arktiske vinter kan være en hård nyser at bide skeer med.  Temperaturen i Grønland kan under ekstreme forhold komme ned under – 40 C.  Det primære byttedyr i Grønland er moskusoksen, som er et flokdyr, men da ofte befinder sig ekstreme steder vil der under jagten bliver gjort brug af ATV´er. En jagtferie på Grønland er ikke for sarte sjæle.

Gear

Som enhver anden hobby gælder det om at have det rette jagtudstyr.

Eksempelvis vil en jagtferie på Grønland være mere bekvemt hvis du er udrustet med robust vildmarkstøj, der kan klare de ekstreme omstændigheder der er der.  Ligesådan er det noget helt andet udstyr, der er nødvendigt hvis du skal på jagt i et subtropisk klima.  Du har nu muligheden for at finde det rette udstyr her.