Den danske sommer har ikke været særlig solrig eller varm igen i år og derfor har vi lavet en artikel med tre gode rejsedestinationer, hvor du er sikker på der altid er sol og varme. De tre rejsedestinationer der kommer i denne artikel er tre solsikre destinationer, så du med stor garanti kan få en pæn kulør, hvilke ikke har været muligt med vejret herhjemme i Danmark.

 

1.      Gran Canaria – Danskernes favorit destination i vinterperioden

Gran Canaria er mange danskers favorit destination, hvilke i høj grad skyldes det subtropiske klima der er på denne fantastiske ferie ø. Gran Canaria er en af de få rejsedestinationer der også har godt vejr i vinterperioden, vejret på Gran Canaria er meget stabilt og temperaturen er nogenlunde konstant året rundt. Ud over det utrolige dejlige klima, har Gran Canaria utrolig meget at byde på. På Gran Canaria finder du flotte hvide strande med klart vand, og der findes utallige lækre restauranter og barer i de forskellige feriebyer på Gran Canaria. En rejse til Gran Canaria er altid en sikker vinder, når du skal havde sol og varme.
Læs også: Find et godt og billigt hotel på Gran Canaria

 

2.      Alanya i Tyrkiet – Fest, farver og høj temperatur

Alanya er kendt for at være en festligt destination, og havde en høj temperatur i sommerperioden. I Alanya i Tyrkiet kan du bo på luksushoteller til meget billige penge, hvilke tiltrækker mange danske turister hver eneste år. Alanya er et særdeles anbefalelsesværdigt rejsemål, og en sikker vinder hvis du vil havde sol, varme og lækker brun kulør. Alanya har lækre sandstrande med lækkert blåt vand der har den perfekte temperatur til en forfriskende dukkert. De senere år har Tyrkiet været plaget af uroligheder, men dette har ikke afholdt danskerne for, at rejse til Tyrkiet.

Læs også: Komplet guide over den festlige by Alanya

 

3.      Gardasøen i Italien – Danskernes kør-selv ferie favorit

Når det kommer til kør-selv ferie som især mange børnefamilier vælger til deres årlige rejse, så er Gardasøen i Italien en helt klar favorit og har været det i mange år. Gardasøen er Italiens største sø, og der er campingpladser og hoteller beliggende hele vejen rundt om Gardasøen. Gardasøen er, hver eneste år i sommermånederne fyldt med turister fra hele verdenen. Der er campingpladser og hoteller der passer til en hver smag, hvad end man har egen campingvogn, ønsker at bo i telt, hytte eller på et lækkert hotel. Italien er kendt for deres lækre pizzaer, pastaer, italiensk is og lækre vine. Dette er også noget du i høj grad kan finde rundt om Gardasøen, så hvis turen går til Italien må du endelig ikke snyde dig selv for at smage på Italiens kendte retter og vine.