Der er mange steder, man kan tage på ferie. Det kommer lidt an på, hvad man har mest lyst til, man kan for eksempel tage to uger til Thailand, nærmere bestemt Patong Beach med en 3 km lang strand og Phi Phi øerne forholdsvis tæt på i speedbåd. Det er en gode destination til de mere kedelig og kolde vinterdage herhjemme i Danmark. Dertil er der anbefalinger til, hvad man skal opleve i det big apple eller i mere prisvenlige Budapest.

Rigtig god læselyst håber du kan bruge de 3 rejsetips til din sommer eller vinterferie.

Patong Beach hvad er nu det?

Patong Beach har er en over 3 km lang strand med lyseblåt vand og lyst sand. Du kan bo ved en af de flotte hoteller langs stranden. Hvis man bor ved en af disse hoteller eller resorts, så har de fleste flere slags pools, og det er begrænse, hvor man der ligger på den del af stranden, som er tilknyttet til resortet. Dertil er også mange aktiviteter såsom dykkerkursuser, kurser til at lave drinks. Derudover er der også mange forskellige form for fitnesshold. I Thailand er de fleste ting, man kan købe eller spise billigere, end hvad de er i Danmark, grundet de dyrker mange af råvarerne selv og der er et andet lønniveau.

New York – det store æble

Du kan også vælge at tage til New York. New York er the big apple. Der sker mange ting, en af disse er at kan shoppe i alle de store butikker, eller I kan gå på jagt i en af de mange vintagebutikker New York har at tilbyde. Du kan også løbe en tur i den store centralpark, hvor kan bruge en eftermiddag på at se de lokale dyrke sport i centralpark, for eksempel er der mange gange nogle der spiller baseball eller dyrker yoga. Du kan også gå en længere tur hen over Brooklyn bridge og der kan du og dem du er sammen med hænge en hængelås på broen. Eller du kan bare nyde en god omgang pandekager på en dinner i byen på alle tidspunkter af døgnet.

 

Den hurtige billige ferie?

Hvis du skal finde et billigt sted at holde ferie, så kan Budapest klart anbefales. Det eneste du har brug for, er god tid. Hvis du er i god tid, så kan du så få billige flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr. Det kræver dog at du bestiller i nogle måneder i forvejen. Det varme klima og de billige restauranter og hoteller er alt samme med til at gøre det fordelagtigt at tage til Budapest. Specielt restauranterne i Budapest kan noget. Da de har to Michelin restauranter, hvor du kan få en hovedret for 80 danske kroner.

 

Sommerkjoler med sneakers

Nu når sommeren er ved at nærme sig, så vil man, i tankt med at temperaturen stiger, og solen skinner se flere og flere sommerkjoler i det danske sommervejr. Sommerkjolerne er meget luftige og behagelig at gå med henover sommeren, fordi du kan have sneakers på til dem, Hvis du skal tone outfittet ned. Du kan også tage høje hæle på til sommerkjolen, hvis du vil have et finere outfit på for eksempel hvis du skal til fest eller til arbejdsbrug. Hvis du har brug for flere sommerkjoler til sommerens mange forskellige events, så kan du finde dem på www.Online-mode.dk.