Hvis du har en lille baby, så kender du med garanti også til at det hurtigt kan blive besværligt hvad enten i skal spise ude, ud og rejse eller til et andet arrangement. Der er dog en del ting du kan gøre for at gøre livet lettere for dig selv som nybagt forældre.

 

Hav altid en termokande med mælk

 

Når de små er sultne, så vil de gerne have noget at spise med det samme. Befinder du dig et sted hvor det eksempelvis er upraktisk at give normalt brystmælk eller du ikke føler dig tilpas ved at hive op i trøjen, så er alternativet at give give modermælkserstatning.

 

Hvis du skal på en mindre tur, eksempelvis ud at gå en tur i skoven med den lille eller ud at handle, så kan det være en god ide at lave mælken i forvejen og komme den i en termokande. Et andet godt råd hvis du er ude og du ikke er sikker på at der er en elkedel eller en mikroovn i nærheden, så tag en flaskevarmer med, du kan på tjek24.dk, se hvilke der er bedst i test.

 

Pak altid ekstra tøj

 

Med de små ved man aldrig hvad der sker, det er derfor en rigtig god ide at altid at pakke en taske med ekstra tøj. I den taske er det ligeledes en god ide at have vådservietter, afspritning til hænderne og noget koldt at drikke til baby.

 

Som sagt ved man aldrig hvad der sker og det er derfor en god ide altid at være forberedt på selv det væreste. En god planlægning hjemmefra gør også at du kan slappe mere af og være tilstede, for du er forberedt.

 

Tag en klapvogn med ud

 

Lad os antage at i skal ud til et bryllup, det kan godt være hårdt som nybagt mor og far til et lille barn at skulle afsted til den slags store arrangementer hvor der er mange mennesker. I stedet for at du skal sidde med baby på skødet hele aftenen og ikke selv kan få noget at spise, så spørg om det er muligt at få en klapvogn med til bords som du kan placere baby i mens du selv spiser.

 

Der findes rigtig mange klapvogne, nogle er gode til bykørsel mens andre er gode til en tur i skoven, på denne hjemmeside, kan du læse meget mere om hvilke klapvogne der er bedst i test..

 

Hav noget underholdning i baghånden

 

Godt nok skal du være praktisk med termokander, flaskevarmere, klapvogne og ekstra tøj, men baby skal også have noget at underholde sig med. Det kan være i form af noget godt aktivitetslegetøj, det kan også være en bamse eller måske en god film eller noget musik. Hvis du er ude og rejse og du ikke lige kan streame Youtube, så overvej at anskaf en transportabel dvd afspiller og køb et par gode børnefilm som du kan sætte på når baby skal underholdes lidt for sig selv.