Alle har meget forskellige behov og krav til hvordan deres ferie skal forløbe og hvor rejsen går hen. En rejse starter altid med en drøm, for en rejse er din egen og det er en oplevelse for livet.

 

Når du smiler, smiler verden til dig

Vi er nysgerrige på verden, og tager på opdagelse som aldrig før. Nye eksotiske og anderledes eventyr bliver gemt i skattekisten med minder, og findes frem på grå dage. Som vores kære H.C. Andersen sagde; ”At rejse er at leve”.

Hvad er der ved det at rejse og hvorfor betyder det så meget for mange mennesker? Der er tale om oplevelser, der giver dig værdi. Det, der gør et stort indtryk på dig, gør måske ikke stort indtryk på din nabo, men ikke desto mindre giver det dig værdi, og det er det vigtigste. At vi oplever forskelligt og har forskellige interesser er et faktum. Alligevel oplever vi mange af de samme følelser, når vi rejser ud i verden, eller tager på ferie, og det er de positive følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til.

Nogle af de vigtigste punkter for os, som rejselystne er: kvalitetstid med dem, du holder af, glæde og detoxing fra hverdagens stress. Når vi tager på ferie, vinker vi farvel til alle de kedelige pligter derhjemme. Den tid, der normalt spenderes på at gøre rent, ordne have eller lave madpakker, kan pludselig bruges på et kortspil, en badetur på stranden eller læse en god bog. Det er positive, afslappende og sjove ting man mødes om som familie. Glæde smitter og ferie bringer ofte en masse glæde med sig, som automatisk smitter. De fleste er glade når de rejser og man vender hjem med fornyet energi.

 

Hvilke slags rejser banker dit hjerte for?

Der findes lige så mange slags drømmerejser, som der findes mennesker. Nogle drømmer om at dase på stranden, andre pakker vandrestøvlerne og vil ud og være aktiv. Nogle ønsker at opleve verdens kulturskatte, mens andre gerne vil imponeres af naturens skønhed. Uanset om du er til det ene, det andet – eller måske lidt af det hele, så er det nemmere at booke en rejse der passer til dine behov og krav.

Skab dig selv et overblik over badeferier, rundrejser, familieferier, storbyferier, naturoplevelser og meget mere. Rejser du alene, med venner eller familie? Skal i være aktive eller dase? Skal i befinde jer på land eller i vand? Skal i på rundrejse i Thailand eller opleve Maya templer i Mexico? C&C Travel er en af de rejsebureauer, som kan planlægge din rundrejse i Thailand eller din drømmerejse til et af verdens fjerneste og mest eksotiske hjørner. Deres verden er stor, og den bliver hele tiden større, når de udvider i deres udvalg af rejsedestinationer. De kæmper for at skabe inspiration, rejselyst og nysgerrighed hos dig.

 

Ferie der skaber værdi

Få det mest mulige ud af din ferie. Det kræver ind imellem øvelse, at kunne slappe af i ferien og lægge hverdagen til side. I hverdagen kan vi ikke leve uden at være konstant opdaterede. Men de fleste værdsætter faktisk at kunne trække stikket ud af rejsen. Det at være digital uafhængig og ikke-tilgængelig konstant har en afslappende effekt på sindet – simpelthen fordi, der er mindre du skal forholde dig til.

Det til tider grå og kolde danmark, betyder, at vi kan komme i underskud på D-vitamin, hvilket kan føre til træthed og humørsvingninger. Derfor er ferie både sundt for dig, mentalt og fysisk. Med et ophold i udlandet, kommer du også på et tidspunkt, til at savne det derhjemme. ”Ude godt men hjemme bedst”. De fleste kender følelsen af at komme hjem i de vandte rammer efter en god ferie. Efter at have været hjemmefra, værdsætter man nemlig, det man har derhjemme mere. Følelsen forstærkes særligt, når man har været ude i verden, og får sat sit eget liv i perspektiv.