Hvert år bliver en række danskere syge, når de er på ferie, fordi de ikke passer ordentligt på sig selv. Din krop kan have svært ved at tilpasse sig, når du tager til fremmede lande, hvor mange ting er anderledes, end du er vant til derhjemme. Her får du nogle gode råd til, hvordan du holder dig sund på rejsen og passer på dig selv. Det er alt fra råd til sundhedsforsikring til kosttilskud som magnesium.

For i sidste ende er det vigtigste, at du passer på dig selv, så du ikke bliver syg på ferien.

Tænk over hvad du spiser

Det er især vand og mad, som gør os syge, når vi er i udlandet. Derfor anbefales det altid, at du køber vand på plastikflaske, når du er i eksotiske lande. Med mad er det vigtigt, at du holder øje med hygiejnen de steder, hvor du er henne. Ellers risikerer du, at du bliver syg, da du ikke kan regne med, at der er en velfungerende myndighed som Fødevarestyrelsen herhjemme.

Herhjemme er det din garanti for, at alt er, som det skal være, da mange restaurantejere ikke har god hygiejne. Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv. Især i udlandet hvor du kan få bakterier, som vi slet ikke kender til herhjemme.

Med en madforgiftning vil du mærke det med det samme, men hvis det er noget værre, så vil du risikere at tage det med hjem, og her kan det nogen gange være svært for danske læger at finde ud af, medmindre du fortæller dem, at du har været et eksotisk sted.

 

Spis kosttilskud

Mange af os spiser kosttilskud hjemme, da det kan være svært at få alle de rigtige næringsstoffer. Her kan et kosttilskud som magnesium være smart at indtage, så du får nok af det.

Hvis du er på ferie, vil du ofte leve på en helt anden måde, end du plejer, og derfor vil du pludselig ikke få alt den næring, som du er vant til. Her er det en god idé at tage forskellige former for kosttilskud. Hvis du er i tvivl, kan du tale med din læge inden.

Hvis du har brug for magnesium, kan du finde en masse billige og gode mærker lige her.

 

Hvis uheldet er ude

Nogen gange sker det, at du bliver syg i udlandet, selvom at du gør alt for at undgå det. Her er det smart at gøre noget ved det med det samme, hvis du føler at noget er galt. Det er grunden til, at det er vigtigt at have en sundhedsforsikring, så du ikke ender med en vanvittig regning fra dit udlandsophold.
Det er ikke særlig dyrt at købe en sundhedsforsikring, så det er ikke her, at du bør spare penge, hvis du skal på ferie i udlandet.