Hvis du har rejst meget, så har du måske prøvet at løbe tør for strøm på mobilen eller tabletten, så du ved, hvor irriterende en situation, det er at stå i et fremmed land, langt væk hjemmefra

Heldigvis kan du undgå den samme situation i fremtiden, hvis du sørger for at have ekstra strøm med hjemmefra i kufferten. Det eneste, det kræver, er, at du køber en power bank, som er et bærbart genopladeligt batteri, du kan tage med på farten – i toget, bussen eller flyet.

En power bank passer til alle din dine mobile enheder: android og Apple mobiletelefoner, tablets og dit video- eller digitalkamera, så du er dækket godt ind med bare en enkel gadget i tasken. Power banken virker ved at være et eksternt batteri, der er eksternt og har enten en eller flere USB-indgange, som du kan bruge til at oplade din mobil eller andet teknik, når du er væk hjemmefra og ikke vil løbe tør for strøm.

Det smarte ved en power bank er, at du slet ikke behøver at have en stikkontakt eller en computer, der er tilsluttet strøm, i nærheden af dig, for der er strøm i selve power banken, som kommer fra et bærbart batteri. Så vil du holde dig opdateret på de sociale medier, din mail eller på sms, så anskaf dig en power bank til de uheldige episoder, hvor du har glemt at oplade dine mobile enheder hjemmefra.

Hvor mange opladninger rækker en power bank til?

Man kan ikke sige præcis, hvor mange opladninger en power bank rækker til, for det nummer afhænger nemlig af mange forskellige faktorer. Og det gælder faktorer som, hvilket apparat det er, der skal oplades, kapaciteten på selve power banken, power bankens temperatur og ikke mindst, hvordan konverteringsraten mellem den mobile enhed og power banken er.

Der står for det meste et cirka antal opladninger, man kan regne med, at power banken rækker til ved den pågældende vare, når man skal købe den, men det er altid vejledende beskrivelser, som man ikke skal regne med er 100 % korrekte.

Skal man oplade power banken?

Du tænker måske, at du er lige vidt, hvis du også skal huske at oplade selve power banken, men sådan er det nu engang. Man kan desværre ikke få alt serveret på et sølvfad, så du er nødt til at sørge for, at der er strøm på din power bank. Glemmer du det, er du tilbage, hvor du startede – nemlig uden strøm på nogle af dine mobile enheder.

Så gør dig selv en tjeneste og husk at oplade den. Har du alligevel glemt at oplade både power bank og din telefon eller tablet, så gør det dog ikke så meget, hvis du har din computer med dig, for den kan bruges til at oplade power banken. Er det til gengæld bare endnu en af dé dage, og du heller ikke har fået opladt din computer, så er du nødt til at vente, indtil du kommer i nærheden af en stikkontakt med at oplade ALLE dine mobile enheder – plus din power bank, så den er klar til næste gang, du får brug for den.

Se et stort udvalg af power banks hos batterystore.dk