Når du skal på ferie, så er der mange destinationer du kan tage til. Her giver vi tips til tre steder, du med fordel kan tage hen hvis du vil opleve noget nyt og have en rigtig god ferie. Først tager vi til Asien, hvor første stop på vejen er Thailand, mere bestemt vest Thailand med destinationen Patong Beach. Her kan du nyde de flotte strande, snorkle med fisk og derefter få en massage md en drink i hånden.  Dernæst går turen til New York. Byernes by med høje bygning og store reklamer. Til sidst er der Budapest et billigere alternativ, dog med forkælelse og Michelin retter til billige penge.

 

Du skal prøve Patong beach

Patong Beach har er en over 3 km lang strand med lyseblåt vand og lyst sand. Du kan bo ved en af de flotte hoteller langs stranden, som har pool og masser af aktiviteter såsom dykkerkursus, cocktailkursus og fitnesshold. Patong Beach ligger i Thailand. I Thailand er alting meget billigere end I Danmark, derfor kan du købe en smoothie eller en milkshake til 7 kr. og en 1 time kropsmassage til 60 danske kroner. Du kan derfor bruge en dag på at ligge på stranden, eller ved poolen eller veksle lidt deri mellem med en formiddag ved stranden og en eftermiddag ved poolen. Du kan derfor bruge dagene til bare at slappe af, hvis det bliver for kedeligt, så kan I tage på ture med speedbåd til Phi Phi Islands. Her kan I se Bond øen, hvor en af James Bond filmene er blevet optaget. På speedbådturen kan du også se aber ved en af øerne. Du har også mulighed for at snorkle med fisk, hvis du har en guide med som, ved hvor de gode snorkle steder er.

New York, New York, New York

Du kan også vælge at tage til New York. New York er the big apple. Det er her der sker mange ting. Du kan shoppe i alle de store butikker eller finde mange vintagebutikker. Du kan også tage en løbetur i den store centralpark, hvor du kan bruge en eftermiddag på at se de lokale spille baseball, eller du kan løbe en tur rundt i parken. Du kan også gå en tur på Brooklyn bridge og hænge en hængelås på broen. Eller bare nyde en god omgang pandekager på en dinner i byen.

 

Budapest?

Der er to ting der er gældende når du leder efter en billig ferie. Det ene er at du er i god tid. Hvis du er i god tid, kan du få billigere flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr., hvis du er ude i god tid. Den anden ting som er gældende for at få en billig ferie, er at tage til billige lande. De klassiske destinationer som Paris, London eller Berlin, er forholdsvis dyre destinationer at opholde sig i, både med hoteller og spisning generelt. Der er dog billigere alternativer, der er den nye populære destination Budapest. Denne by er der efterhånden mange der tager til grundet de billige flybilletter, det varme klima og de billige restauranter og hoteller. Specielt restauranterne i Budapest kan noget. Da de har to Michelin restauranter, hvor du kan få en hovedret for 80 danske kroner. Hvis man har brug for lidt ekstra action på ferien, så kan man inden ferien starte med ,at læse hvad Bernt Detlefsen kan hjælpe dig med på  about Maleplus.