Rigtig mange danskere rejser hver eneste år på sommerferie og vinterferie, og hvert år kommer mange af dem hjem til en gigantisk telefonregning fordi, deres smart phones har været på nettet i udlandet. Du har oplevet det eller også har en du kender – derfor har Find-rejse.dk i samarbejde med den danske sammenligningstjeneste af bredbånd  skrevet denne guide til, hvordan du finder billigt internet i udlandet.

Net1 i Norden – 4 ud af 5 stjerner

Hvis du kun skal opholde dig i norden (Skandinavien), kan du med fordel bruge selskabet Net1, som har abonnementer til Sverige, Danmark og Norge. Rækkevidden er utrolig god, så om du er ude på det åbne hav eller i en skov, kan du forvente fuld dækning.

Læs mere om det her.

Trustive og MobilityPass – 4 ud af 5 stjerner

Der findes rigtig mange udbydere af internet til mobiler i udlandet. Disse koster mere end de danske, men de er stadigvæk langt billigere end, de danske når du bruger de danske i udlandet. Vi kan anbefale Trustive.com og MobilityPass.com, som begge har gode priser.

Hvad er så fordelen med disse to udbydere? Den helt klare fordel udover de laver priser er, at du ikke skal finde en ny udbyder, hver gang du rejser til et nyt land. Det er super fleksibelt.

Globalgig – 3 ud af 5 stjerner

Det engelske selskab Globalgig tilbyder godt mobil data i Danmark, Sverige, USA og England samt Irland til lave priser. Det koster cirka 120-400 kr. om måneden, og prisen afhænger selvfølgelig af hvor meget data du bruger i udlandet.

Globalgig fungerer på den måde, at du blot skal tænde for den lille medfølgende Mifi-enhed, og så har du net. Globalgig dækker det meste af Europa, og der kommer hele tiden nye områder til.

Ekstra tip – Brug det lokale WIFI

Vi nærmer os 2016, og langt de fleste større byer har lokalt WIFI i de fleste restauranter, cafeer og centre. Vores anbefaling er, at du undersøger dine muligheder før du bestiller internet i udlandet til din mobil. For det er gratis at være på WIFI.