Ibiza. Festernes ø. Stedet hvor de vildeste historier bliver skabt, og hvor flere forhold bliver revet itu end noget andet sted. Det samme skete for en 24-årig mand fra Aalborg, der for et par måneder siden valgte at tage til ferieøen, for at have livets vildeste ferie med sin kæreste og kammerater.

Ferien endte dog ikke med at gå, som han havde håbet og han endte med at komme hjem uden kæresten og en brækket arm.

Rejsen var planlagt og alt udstyret var købt

Alt var pakket og klart. Den 24-årige mand ved navn Jon, havde sammen med sine venner sørget for at købe alverdens gadgets. En af hans venner arbejder for firmaet Made4men, hvilket havde givet rabatter på alt muligt forskelligt lige fra ølhatte til grønne Mankinier, som ville gøre Borat jaloux.

Morgenen efter skulle de tidligt afsted for at komme ud til lufthavnen i tide. Flyveturen gik som det skulle, kæresten var glad og Jon og hans venner var godt berusede allerede før klokken var blevet 12.

Da flyet landede i Ibiza lufthavn var klokken lidt over 13, og den glade flok ville helst komme hurtigst muligt ned på stranden.

 

Opvarmning til Amnesia med russere og vodka

Efter en velfortjent tur på stranden, begyndte de at gøre sig klar til en våd nat i byen. Destinationen for aftenen var den kendte klub Amnesia, som er kendt som en af de bedste klubber i Ibiza. Starten af aftenen gik med at spille ølbowling og andre drukspil, hvilket gik fint lige indtil de begyndte at spille med en gruppe russere. De mente at de danske venner drak for lidt og tilbød i stedet, at de kunne få noget af deres vodka i deres ølhatte.

Jon, som er lidt af et konkurrence menneske, valgte at udfordre russerne i, hvem der kunne drikke mest. Ikke overraskende blev Jon meget fuld, men de valgte alligevel at tage på Amnesia.

 

Faldt over en dværg og brækkede armen

Der store skallede dørmand kiggede meget ondt på den fulde Jon, men han sagde ”det er Ibiza, så det går nok” hvorefter han lukkede dem ind til overraskelse for dem rundt omkring dem. Den store klub overrumplede vennerne da de så det store dansegulv, hvor der må have været flere tusinde.

De mange øl og vodka havde givet Jon ølbriller på og han glemte, at han havde sin kæreste med. Han væltede hen til den nærmeste pige på dansegulvet og begyndte og at flirte med hende.

Selvom at han knap nok kunne stå på benene var den spanske pige imponeret over hans udseende, og de kyssede. Det så hans kæreste, hvilket hun var stærkt utilfreds med. Hun skubbede til Jon, som mistede balance og væltede over en af klubbens dværgtjenere, der stod bag ved ham.

Jon landede uheldigt på armen, hvorefter han ikke kunne huske noget. Dagen efter vågnede han på hospitalet, hvor hans venner sad ved siden af og fortalte at hans kæreste havde slået op med ham, og hans arm var brækket.