Mange tusinde danskere tager på ferie 1-2 gange hver eneste år. De fleste vælger at lade hunden blive hjemme i Danmark i en hundekennel, og det er også en fin løsning. Hunden er dog ikke den store tilhænger, og så koster det ret mange penge pr. dag. Så hvorfor ikke tage hunden med på ferie?

Vi har talt med Morten Andersen, som er ejeren af billige-hundebure.dk for at høre, hvad han anbefaler man gør, hvis man overveje at tage hunden med på ferien.

“Det er især sommerperioden, at vi oplever en stigning i efterspørgslen af produkterne. Vi hjælper faktisk flere tusinde danskere med at vælge et hundebur, som i øvrigt også er en af de bedste måder at få hunden med. Det vigtige at holde for øje er, at man sørger for at finde et bur, som hunden rent faktisk kan lide at være i eftersom timerne i bilen kan blive mange.

Derudover skal du også finde et bur, som passer til din bil. Så der er flere ting, som skal gå op i en højere enhed. Jeg anbefaler altid, at du tager din bil med, hvis du kommer forbi vores shop ellers skal du igang med at måle. Heldigvis har vi et kæmpe udvalg – Så uanset om du har en stationcar eller en lille Fiat Punto, vil du kunne finde et eller flere produkter, som passer. Det samme gælder hundens størrelse. Om du har en stor schæferhund eller en lille hund, så har vi også noget som passer.”

Mange betragte hunden som en del af familien, og hele oplevelsen bliver også sjovere og bedre for alle, hvis den får lov til at komme med. Flere undersøgelser har også vist, at  hunden faktisk kan blive ustabil, hvis den er for længe væk fra ejeren. Så hvis du hører til dem, som tager på ferie i flere uger, er det ikke optimalt ift. hunden og dens velbehag.

Gode ressourcer om emnet:

Homeaway  Hunden med på ferie

Rejsmeddinhund.dk