Når sommeren for alvor begynder at tage fart, så kommer det tidspunkt også, hvor man gerne vil afsted på ferie. Men det er naturligvis altid en større opgave, især hvis man har småbørn. Babyer er bare en af de ting, der kræver mere end almindeligt meget udstyr.

Det er dog ikke uden grund, da der er mange ting som man bør være meget opmærksom på, når man tager sin baby med ned i sydens sol og varme. Vi vil gerne hjælpe jer en smule på vej, så derfor fortæller vi herunder om nogle af de ting, som man bør vær særligt opmærksomme på, når man tager sin baby med på rejse.

 

Pas på solen

De fleste danskere tager afsted på ferie efter sol og varme, så derfor er det også kun naturligt, at vi fokuserer lidt på det. Små babyer kan ikke klare for meget af den skarpe sol og derfor er det vigtigt, at man er meget opmærksom på dette.

Sørg for at give jeres baby solcreme på når i skal ud, for der er ikke noget værre end når ens lille skat bliver skoldet. Det gør pokkers ondt, og det er noget der virkelig kan lægge en dæmper på glæden for alle involvererede parter.

En anden uundværlig ting er en god solhat og måske endda solbriller, der beskytter hoved og øjne mod det skarpe lys. Kommer i afsted på rejsen uden, så frygt ej, for på de fleste rejsedestinationer kan man finde den slags ganske nemt.

Lad ikke varmen snyde

Det er så lækkert med sol og varme, og hvis man træffer de rette forholdsregler, så kan man ude problemer have sin baby med på den slags rejser.

Men selvom der er varmt og solen skinner, så skal man ikke lade sig snyde. For det kan sagtens blive meget køligt når først solen er gået ned. Det er måske ikke noget man lægger så meget mærke til som voksen, men en baby vil i den grad kunne mærke det på sin lille krop. Især hvis den skal ligge og sove i f.eks. en barnevogn.

Så vær forberedt på dette og køb en køredragt til baby. Denne dragt vil kunne holde den lille varm, men uden at det bliver for meget. Kommer du i tvivl, så mærk barnet i nakken. Hvis din baby sveder eller føles klam, så er det for varmt. Ellers kan du roligt lade ham/hende sove trygt.

 

Tag jeres forholdsregler

Det kræver ikke så meget forberedelse at have baby med på ferie, men der er nogle grundlæggende ting, som man skal have styr på. Har man det, så er der ikke noget der kan forhindre jer i at have en dejlig og skøn ferie i sol og varme. God rejse.