Vil du gerne på en aktiv ferie? I så fald kan du med fordel lade dig inspirere af de tre nedenstående ferietyper.

Tag på en spændende cykelrejse i Søhøjlandet

Hvis det ikke kan blive ”for aktivt”, så er det uden tvivl en cykelrejse du bør vælge. En af de helt store fordele ved en cykelrejse er, at du får forbrændt et væld af kalorier samtidig med, at du oplever landets natur på tætteste hold.

Der findes ikke noget bedre end at cykle på en smuk rute i for eksempel Søhøjlandet tæt på Skanderborg, hvor du gør stop ved små  bed and breakfasts, caféer, og lignende og få dig en god kop espresso, så du kan klare de næste anstrengelser som venter lige om hjørnet.

Søhøjlandet er kendt for sin smukke natur omkring Gudenåen og søerne ved Skanderborg og Ry – samt sine gode ruter til både vandring og mountainbike. Rigtig mange danskere holder deres ferie i dette områder, som også tiltrækkes i stor stil af nordmænd, hollændere, svenskere og tyskere. Læs mere om Søhøjlandet her.

Pak golftasken og kom ud at slå et par slag

Der findes ikke noget bedre end at komme på en golfrejse, hvis du godt kan lide at spille golf. Golfferier er uden tvivl en aktiv ferie, hvor du har får spillet en masse og ikke mindst gået en masse kilometer fra det ene hul til det andet.

Du kan læse mere her, hvis du gerne vil vide mere om, hvilke golfrejser du har mulighed for at komme på. Rigtig mange danskere tager hvert eneste år til udlandet for at spille golf – og det gør de især, fordi der findes så mange forskellige muligheder. Et af de mere populære golfområder i udlandet, det er Malaga i Spanien, hvor vejret er fantastisk at spille golf i. Og så fejler omgivelserne bestemt heller ikke noget.

Backpacker-rejsen er din garanti for en aktiv ferie

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du på en backpacker-rejse er garanteret en aktiv ferie. Som backpacker får du hver dag gået en masse kilometer mange forskellige steder.

En af de helt store fordele ved at være backpacker er, at du får oplevet en masse på helt tæt hold, da du typisk går rundt til de forskellige destinationer i det pågældende land. Derudover bliver rejsen helt automatisk aktiv, da du forbrænder en masse kalorier ved at gå så mange kilometer.

Husk at tjekke om du har de rigtige vaccinationer, når du besøger et andet land. Hvis du er i tvivl om hvilke vaccinationer du skal have, så kan du se en oversigt på Sikkerrejse.dk.