Mange danskere tager hvert år turen øst på til Thailand for at holde ferie. Ferieformerne er mange, hvor flere planter sig ved stranden ved Phuket i 10 dage, nogle rejser store dele af landet rundt i en måned, ligesom flere vælger en helt trejde eller fjerde løsning.

Landet er i høj grad populært, fordi det er yderst billigt at leve i. Togbilletter, restaurantbesøg, nyt tøj, hoteller og lignende koster nemlig en brøkdel af, hvad det ellers koster i Danmark. En børnefamilie på 5 kan således på nogle restauranter blive mætte for billige penge, end hvad det koster at gå på café for to i Danmark.

Billige rejser til Thailand er i vækst

Derfor bliver en stor del af den lange flyrejse tjent ind igen til en vis grad.
Der er dog i dag et væld af billige rejser til Thailand at plukke af. Der er nemlig flere billige rejser til Thailand end nogensinde, hvorfor man nemt kan gøre sig et kup – uanset om man er en børnefamilie eller et studerende par.
De billige rejser til Thailand kan ofte bookes nogle måneder i forvejen, hvorfor man også igennem en længere periode har noget at se frem til. Det giver en god mulighed for at lægge en plan for, hvad man gerne vil se, opleve og smage.

Inden du bestiller din tur

Det er vigtigt at gøre sig nogle indledende tanker omkring sin rejse, således man får mest muligt ud af denne. Der er som nævnt et hav af billige rejser derude, men der er også nogle dyrere nogle imellem.

Derfor er det en god idé at undersøge markedet grundigt. Din tur til Thailand kan vare alt fra en uge til en god håndfuld uger, hvorfor det helt bestemt er tiden værd, hvis man lige afsætter nogle aftener til at kigge muligheder og priser igennem. Du vil helt sikkert sætte pris på dette senere hen. Der er også meget forskel på prisen, alt afhængig af hvilken måned du vælger at tage af sted i, eksempelvis er der en del billige rejser til Thailand i december.

At finde de billige rejser til Thailand

Der er en god portion selskaber og bureauer, der tilbyder mere eller mindre billige rejser til Thailand. Du kan med fordel læse omkring selskaberne på forskellige sites, således du ender op med et selskab, der er til at stole på.
Her på siden kan vi varmt anbefales www.thailandtours.dk, der har mangeårig erfaring med at arrangere billige rejser til Thailand, hvor kvaliteten ligeledes er i top. Der er på siden god mulighed for at finde en rejse til Thailand, som passer til ens egne ønsker og behov, hvad end disse måtte være.

Billige rejser til Thailand – husk det praktiske!

Når man har bestilt sin billige rejse til Thailand, er det blot tilbage at glæde sig… og dog.
At rejse til Thailand er nemlig lidt noget andet end en ferie til Provence eller Amalfikysten.
Thailand ligger betydeligt længere væk, og det har betydning for din rejse. Du skal derfor sikre dig, at du har styr på de praktiske forhold, inden du foretager indrejse til Thailand.

Det praktiske

Der kan være forskellige behov for vaccinationer til forskellige egne af landet. Du kan derfor med fordel tale med sundhedsfagligt personale eller kontakte den relevante styrelse på forhånd.
I mange tilfælde har man allerede de(n) nødvendige vaccination(er), mens man andre gange skal have fornyet eller modtage nye.

Se også Phuket

Endvidere bør du undersøge reglerne for visum. Hvis du er dansk statsborger, behøver du i skrivende stund ikke et visum til ophold på mindre end 30 dage, men dette kan på sigt ændre sig. Derfor bør du altid være up-to-date med disse regler.
I forbindelse med din billige rejse til Thailand bør du ligeledes gøre dig tanker omkring valuta, kulturelle normer i landet, situationen i Thailand og lignende, således du får den bedst mulige rejse.