Det er for de fleste af os en stor begivenhed i vores liv at blive gift. Det er noget mange ser frem til meget af livet, og derfor skal alt i forbindelse med brylluppet helst foregå, som vi har forestillet os der. Det kræver derfor en hel del planlægning for, at få det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Tips til planlægningen af dit bryllup

Der bliver ofte lagt enormt mange timers planlægning bag et bryllup. Der er rigtig mange ting, som I skal have styr på, før I er helt klar til jeres store dag.

Gæster

Det er først og fremmest vigtigt hurtigt at få styr på datoen hvorpå brylluppet vil blive afholdt, så I kan få sendt nogle invitationer afsted. Når invitationer er sendt afsted, så får I hurtigt et overblik over, hvor mange som kommer til at deltage til brylluppet. Det gør det lettere at planlægge resten.

Placering

Stedet hvor brylluppet skal afholdes er ofte af stor betydning, og det er endvidere meget individuelt hvordan brudepar foretrækker at omgivelserne skal være.

 

Det er blevet enormt populært med bryllupper på steder, hvor det er muligt for gæsterne at overnatte efter festlighederne er overstået. Herregårdsbryllupper er i den forbindelse steget enormt i popularitet. Du kan bl.a. læse om oplevelser med et herregårdsbryllup her.

 

Menu

Når du har styr på placeringen, kan du begynde at planlægge menuen. Det er forskelligt, hvordan brudepar foretrækker at menuen skal se ud, og ikke mindst hvordan maden bliver serveret. Nogle vælger at servere en buffet for gæster, hvorimod andre vælger at servere en 3-rettersmenu eller lign.

 

Tips til bryllupsrejsen

En bryllupsrejse markerer at I har sagt ja til hinanden, og at brylluppet er et overstået kapitel. I kan nu for alvor slappe af, og suge alle de store indtryk til jer, og for alvor fokusere på hinanden, og fejre kærligheden. For at I kan få mest muligt tid til hinanden, kan det være en fordel at planlægge bryllupsrejsen grundigt. I skal til at starte med have styr på hvor rejsen skal gå til, før I kan begynde at kigge på hoteller og oplevelser.

De fleste vælger en rejse til syden, hvor solen står højt på himlen det meste af dagen. Populære destinationer er Thailand, Bali, Indonesien, Sri Lanka m.fl.

Alle de nævnte lande giver mulighed for, at I kan komme rigtig langt med et fornuftigt budget. Især Thailand er en destination som mange vælger fordi, man kan komme rigtig langt med sine penge. Det er forholdsvist billigt at flyve til Thailand, hotellerne er billige, og det er generelt ret billigt at begå sig i Thailand.

Når bryllupsrejsen skal planlægges, handler det først og fremmest om, at være klar over, hvad man ønsker for sin bryllupsrejse, og ikke mindst hvad budgettet til rejsen er.