Bergen

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 2,500DKK

Bergen er Norges anden største by med en befolkning på 250.000. Området har været velbesøgt i over flere århundreder, og den dag i dag myldrer folk til for at opleve den fantastiske natur krydret med norsk kultur.

Generelt om BergenBergen by

En tur til Bergen vil byde på en charmerende atmosfære og en by med mange faciliteter – stedet er perfekt hvis man ønsker at begive sig ud i de norske fjelde og fjorde. Aktiviteter er der uendelig mange af i naturen, og det er primært derfor, Bergen får så mange besøgende. Bergen byder dog ikke kun på natur, men også spændende muséer og interessante bygninger –  rent arkitektonisk er der meget at se og gastronimisk bliver man hellere ej skuffet.

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Bergen, for dem som elsker at begive sig ud i naturen og vandre eller dyrke aktiviteter i fjeldene, samt til dem som holder af charmerende storbyer midt i naturen.

Hvad tilbyder Bergen

Byen Bergen

Bergen har altid haft et ry for meget regn og dette er ikke helt ved siden af. Derfor husk regntøj eller en paraply, for selvom det regner er det et must at tage ud. Fra maj til juni anbefaler Rejsemålet.dk at rejse til Bergen, da man har mulighed for at hoppe over regnperioden og nyde den norske sommer – om sommeren er byen fantastisk. En tur langs gaderne vil byde på gode shopping butikker og spændende gastronomiske køkkener. Tag en tur til havnen, som er placeret midt i byen og oplev et fiskemarked i verdensklasse. Bergen natur
En tur i Bergens natur vil give minder for livet – tag til Hardangerfjorden og nyd en smuk kyst med skov og vandfald eller tag ud på vandring i fjeldene. Utrolig mange lystfiskere tager til Bergen for at fiske i fjordene efter nogle af verdens bedste laks!

Udenfor Bergen

Hvis man ønsker at opleve ægte norsk kultur, anbefaler Rejsemålet.dk at man tager en tur til Flåm, hvor man kan komme ud og opleve Flåmsbanen. Tag båden til Gudvangen og stop ved Undredal og Otternes. Rigtig mange danskere spiser på Otternes Bygdetun, hvor man får serveret ægte norsk mad.

Transport

Fly – Man lander i Bergen Flesland Lufthavn, som ligger 4 km fra Bergen. Herfra kan man tage en taxa eller bus ind til centrum.

Bus – Diverse selskaber

Bil – For en rutevejledning tryk på dette link og tryk ”Få rutevejledning” i venstre side. Indtast i A og B Danmark – Bergen. Efterfølgende dukker en præcis rutevejledning op.

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner