Marmaris

  • Destination:
  • Priser fra: 2,199DKK

Marmaris er Tyrkiets største rejsemål og det er med god grund! Smukt ligger byen på den ægæiske kyst, og området er utroligt bjergrigt.
Når man rejser til Marmaris, oplever man en tur igennem paradis på jord. Frodige dale og bjerge er blot noget af den natur, man kører igennem, når man skal til byen.

Generelt om Marmarismarmaris dykning

Marmaris har masser af kultur og historie krydret med et saftig natteliv og børnevenlige områder – derfor er feriebyen et sted for alle.

Oplev Marmaris’ varme kultur helt tæt på, når man går langs strandpromenaden og kigger på de slidte sejlbåde, der ligger side om side med både i millionklassen. 

Det turkisblå hav charmerer enhver rejsende, og når man tager derfra, vil længslen efter Marmaris aldrig ende.

 

Hvad tilbyder Marmaris? 

Aktiviteter og seværdigheder i Marmaris

marmaris badeferie

Marmaris tilbyder de bedste oplevelser!
Tag på jeep safari ud til Taurus bjergene og test dine køreevner i det svære terræn eller hop op på hesteryg og nyd en stille og rolig tur med familien eller vennerne.
Marmaris tilbyder desuden tennis, squash, jagt og fodbold m.m

Er man til vandsport, kan man komme ud og dykke, snorkle, surfe på banan, stå på vandski, rafting og meget mere. Marmaris tilbyder Tyrkiets bedste vandsport, så se at finde dit indre legebarn frem!

 

Ønsker man kulturelle oplevelser, skal man søge Milas, som er en charmerende landsby fyldt med småbutikker og flotte markeder.

Tag en tur til Efesos og se middelhavets flotteste og mest velbevarede antikke by.
Efosos har været en af de største byer for omkring 2000 år siden, og derfor har den utrolig mange velbevarede oldarkitektoniske huse.

Naturen har velsignet Marmaris med fantastiske fænomener, og en af dem er Pamukkale. Vand fra varme kilder har formet hvide kalkstensklipper, som i dag er en af Tyrkiets mest besøgte seværdigheder!

 

Børnevenlige områder i Marmaris

Strandene og områderne er yderst børnevenlige, og kan anbefales til alle slags børnefamilier. Derfor anbefaler Latamba at tage børnene i hånden og gå en tur langs strandpromenaden og nyde udsigten af det tyrkisblå hav med en is i hånden.
Hvis børnene skulle gå hen og blive trætte af havets mangfoldighed, kan man tage dem med til to af Marmaris’ bedste vandparker.

 

Nattelivet i Marmaris

Bare rolig, Marmaris er også til for teenagerne og andre natteglade mennesker – byen tilbyder nogle af de bedste barer og diskoteker så langt øjet rækker når natten falder på, så tag en kold øl eller cocktail i hånden og dans til solen står op!

Shopping i Marmaris

Marmaris har shopping for enhver smag. Latamba anbefaler, at man tager ud til basaren og oplever kulturen helt tæt på. Her kan man få sat sine ”prutte om prisen” evner på prøve, når man vil købe tæpper, bestik, krydderier og tøjmærker fra alverdens producenter.

Marmaris har også et fantastisk grøntsagsmarked, hvor frugter og andet grønt kan smages og købes, mens tyrkerne livligt prøver at sælge til en høj pris. Derfor husk at prutte om prisen!

 

Transport

Fly – den tætteste lufthavn til Marmaris er Dalman International Airport, som ligger omkring 120 km derfra. Der afgår lufthavnsbusser til Marmaris, og skulle det ske at man ikke kan finde sådan en, kan man tage en lokal taxa til Dalaman og så derfra tage en bus mod Marmaris. Disse afgår cirka hver time.

Bil – utilgængelig

Bus – utilgængelig

 

Faktaboks
Sprog – Tyrkisk

Valuta – Tyrkis lira