Bangtao Bay

  • Destination:
  • Varighed: 21 days
  • Priser fra: 14,000DKK

Generelt om Bangtao Bay Bangtao Bay, også kaldet Bangtao Beach, er bogstavligt talt paradis på jord. Hvidt sand strækker sig langs kysten så langt øjet rækker og lige overfor bølger krystalklart vand med en middeltemperatur på 28-30 grader. Bangtao Bay er ideel for badning og udforskning af havets mangfoldighed. Området har nogle af Phukets dyreste […]

Generelt om Bangtao Baybåde i bangtao beach

Bangtao Bay, også kaldet Bangtao Beach, er bogstavligt talt paradis på jord. Hvidt sand strækker sig langs kysten så langt øjet rækker og lige overfor bølger krystalklart vand med en middeltemperatur på 28-30 grader. Bangtao Bay er ideel for badning og udforskning af havets mangfoldighed. Området har nogle af Phukets dyreste hoteller, men man kan naturligvis også finde noget til en fornuftig pris.

 

Latamba anbefaler en tur til Bangtao Bay, hvis man ønsker en afslappet ferie. Tag børnene eller kæresten med og nyd områdets naturscenarier og ikke mindst den fantastiske panoramaudsigt!

 

Hvad tilbyder Bangtao Bay?Bagtao Citys vidunderlige strand

Bangtao Bay er anderledes i forhold til Thailands andre strandområder. Øde strande og lagunaer er i sigte og der er gode chancer for, at oplevelsen af disse bliver uden selskab fra andre turister – nogle gange kan man endda gå flere kilometer uden at møde andre mennesker…

Lej eller køb et par dykkerbriller med snorkel og hop ud i havet og nyd det fantastiske liv fyldt med fisk i alle farver. Området har dykkerskoler, hvor man kan få oplevelsen professionelt, eller man kan tage sit certifikat helt fra bunden.

 

Latamba anbefaler, at man lejer en traditionel long-tail båd og får oplevelsen af kultur og sejlads langs det krystalklare vand.

Området byder selvfølgelig på alle slags former for sport, så som golf, klatring, dykning, beach volley, ridning, elefantridning og mange flere spændende aktiviteter.

 

Transport

Fly – Man lander i Phuket International Airport hvorfra busser, minibusser og taxi afgår. 
Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

 

Faktaboks:

Sprog – Thai

Valuta – Baht