Barcelona

Barcelona er uden tvivl i toppen af Spaniens mest besøgte destinationer. Byen rummer alt, hvad hjertet begærer i form af kultur og historie, storbysliv og fantastisk natur.

Generelt om Barcelona

barcelona udsigt

Byen er placeret ved middelhavet i den nordlige del af den spanske østkyst. Arkitekturen er fantastisk, og Barcelona bliver anset som avantgarde hovedstaden i hele Spanien. En tur langs gadebilledet vil bestå af utrolig spændende historiske monumenter fra den gotiske og romerske periode.

Barcelona har ry for at have et fantastisk gastronomisk køkken krydret med en kulturel blanding fra andre kulturer. Derfor kan man rolig begive sig ud og udfordre sine smagsløg. De forskellige shoppinggader er fyldt med store internationale navne, men muligheden for at shoppe løs i mindre kendte og spændende mærker kan findes.

Rejsemålet.dk anbefaler Barcelona til alle der elsker storbysferier, varme og kultur.

Hvad venter I på?

barcelona strand

Hvad tilbyder Barcelona?
Et must, når man er i Barcelona, er at besøge den gotiske katedral La Seu – dette vidunder står og stråler smukt i sollyset, og en tur indenfor vil tage vejret fra enhver. De fantastiske træudskæringer på væggene er fascinerende, og det er svært at finde lignende håndværksarbejde andre steder i verden. Den er 90 m høj og stammer helt tilbage fra middelalderen.  

Et andet must og nødvendighed er uden tvivl en tur på Camp Nou for at se Barcelona spille. Oplev den intense stemning på stadion, når bolden bliver sat igang og hep sammen med de mange tusinder af catalanere. Mange siger, at det er en oplevelse for livet. 
En tur til Barcelonas kyst er bestemt en oplevelse værd. Barcelonas beliggenhed ved middelhavet giver byen et behagelig klima for de mange badende. Tag til den lange strand udenfor byen og få oplevelsen af hvid sand, eksklusive klubber og mange aktiviteter.

Transport

Fly – man lander i Barcelona International Airport som ligger cirka 12 km udenfor byen. Herfra kan man finde busser, tog og taxi til billige penge ind til centrum.
Bus – tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Barcelona– tryk ”Hent rutevejledning”.barcelona by

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro