Bortelid

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 2,600DKK

Når man står forpustet på toppen og nyder udsigten over vildmarken og de norske fjelde, vil man aldrig fortryde, at man har sat sine ski i Bortelid.

Generelt om Bortelidbortelid familie ski

Bortelid er en yderst hyggelig skidestination, hvor man kan finde pister både til begyndere og de mere øvede. Den længste piste er 1700 meter, så man får noget af en nedfart, og skiskolen samt instruktørerne er kendt for at være i verdensklasse. I alt er der fem skiruter fordelt på forskellige niveauer. For børnene er der bygget et helt område kun for dem, så de kan udvikle sig uden fare fra andre skiløberes susen og fart.

Ligesom i resten af de norske skidestinationer så tilbyder Bortelid også langrend og hele 40 km af det! Bortelid er også velegnet til snowboardere.

Tag endelig ikke fejl for Bortelid byder på meget mere end kulde og sne. Om sommeren har man mulighed for at fange nogen af Norges bedste laks i fjordene eller tage på vandretur i fjeldene.

Latamba anbefaler Bortelid til familien eller til dem, som elsker at være aktive.

Hvad venter I på?
 

Hvad tilbyder Bortelid

bortelid langrend

Grønne pister – 4 stk                                Blå pister – 2 stk                 Røde pister – 3 stk             Sorte pister – 1 stk

Når man er på skiferie i Bortelid anbefaler Latamba, at man tager en smuk og lang tur mod Pytten eller Ghaukhei. Skal turen være kortere, så tag ”Bjørnen”. Disse ture er ideelle for hele familien, og man finder et hav af fine rastepladser undervej – tag op på toppen og slap af til udsigten af det fantastiske landskab.

Hvis man er i Bortelid om sommeren, så anbefaler Latamba at man pakker sine vandrestøvler og begiver sig ud i fjeldene. Norges skønhed er uden lige, og det vil den smukke og charmerende natur uden tvivl vise. Tag ud at klatre, fiske eller få glæden af en kanotur langs vildmarkens lange elve.

For mere information tryk link

 

Transport

Fly – Nærmeste lufthavn er Oslo hvorfra man kan tage bus/tog eller leje bil videre mod Bortelid.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutebeskrivelse tryk link

 

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner