Cape Town

  • Destination:
  • Varighed: 21 days
  • Priser fra: 11,000DKK

Når man sætter sine fødder i Capetown, vil man opleve fantastiske naturscenarier, men samtidig vil man også finde den hurtige modsætning i de fattige dele af byen.

Generelt om Cape TownCape Town

I gamle dage var Cape Town en lille handelsby for de sejlende på vej til Østen, siden hen er den blevet en storby af international klasse – byen rummer kulturer og folkeslag fra hele verden, og det har sat et betydeligt præg på bybilledet. Lækre spisesteder og restauranter krydret med god shopping og et godt alternativt natteliv placerer Cape Town i toppen blandt storbygiganterne!
Rejsemålet.dk anbefaler en rejse til Cape Town for dem som ønsker eventyr fyldt med mystik og vilde dyr. Tag gåpåmodet med og udforsk bjergene og regnskoven eller slap af på en af de fantastiske strande…

Hvad venter du på?

 

Hvad tilbyder Cape town?

cape town elefanter

Kultur og historie i Cape Town

Tag en tur til den gamle borg, som i gamle dage var tilholdssted for hollænderne eller nyd en historisk oplevelse i museet i Slave Lodge. De fleste besøger det sydafrikanske museum, som rummer alt indenfor naturhistorie og arkæologi.

Et must, når man er i Cape Town, er at besøge Nelson Mandelas gamle fængselsø Robben Island. Her var Nelson Mandela i 18 ud af 27 år af hans fængselsliv. Turen starter ved Mandela Gateway ved Waterfront og som regel er turen guidet af en tidligere fange som livligt fortæller om, hvordan tingene stod til i fængslet.

 

Shopping og natteliv i Cape Town

Hvis man tager en tur til Waterfront, vil man opleve restauranter og shoppinggader fyldt med farver og musik. Nede ved havnen kan børnene og selv de voksne blive underholdt i forlystelsescentret. Rejsemålet.dk anbefaler at tage på en jazzklub eller nyde et glas vin langs havnefronten, mens man bliver underholdt af livemusik og optræden.
Waterfront byder på Cape Towns bedste restauranter og shopping, så det er bare med at komme afsted!

Aktiviteter i Cape Town

Tag til Drakensberg for at opleve nogle af Sydafrikas bedste vandreture. Her kan man bjergbestige eller tage på normal bjergvandring. Rejsemålet.dk anbefaler turene Cathedral Peak, Champagne Castle og Cathkin Peack. Tag til Table Mountain og oplev Cape Town fra 1600 meters højde.

For de mere vininteresserede vil en 3 dages tur til vinlandet Franschhoek sætte smagssanserne på prøve; kør derfra videre mod Garten Ruten med fantastiske naturscenarier: citron- og frugtmarker så lang øjet rækker!

Dyrelivet er et must, når man er i Afrika, og derfor vil Kalahari Gemsbok National Park være ideel. Her kan man opleve løver på jagt efter antiloper og hyæner på flugt fra leoparder. Kalahari Gemsbok National Park er paradis på jord!

 

Transport

Fly – Man lander i Cape Town International Airport hvorfra busser og taxi afgår mod centrum og andre dele af Cape Town.

Bus – Ukendt

Bil – Ukendt

 

Faktaboks

Sprog – Engelsk, Afrikaans

Valuta – Sydafrikansk Rand