Cha-am

  • Destination:
  • Varighed: 21 days
  • Priser fra: 8,000DKK

Byen ligger syd for giganten Bangkok, hvorfra Cha-am henter sine mange besøgende – det resulterer i endnu flere kulturoplevelser end de mange ”danske” ferieområder i Thailand.

Generelt om Cha-am

cha am tiger

Ch-am er en traditionel thailandsk by, hvor tingene forgår i laveste gear. Byen tilbyder alt fra lækre sandstrande med drinks, snacks og mad til shopping hos de mange glade gadesælgere med boder så langt øjet kan se…

Thailand er kendt for sin gæstfrihed, og derfor skal man forvente venlige tjenere og en befolkning som aldrig er for trætte til at smile.

Cha-am er feriebyen for alle!
Hvad venter I på?

 

Hvad tilbyder Cha-Am?

Strande i Cha-am

cha am strand

Når man sætter sine fødder i Ch-am vil man opleve et tempo, som behager de fleste.
Tag en tur til den lange lækre sandstrand, hvor strandlivet kan opleves i stor stil. Rejsemålet.dk anbefaler at man lejer en liggestol og nyder en øl eller cocktail under de mange smukke casuarina træer væk fra den bagende sol. Når det bliver kedeligt i skyggen, er det et must at komme ud og opleve de mange former for vandaktiviteter, der findes rundt omkring på strandene.

Natteliv og shopping i Cha-am

Når natten falder på skal man ud og opleve Cha-ams natteliv. Byen er ikke i nærheden af Lloret de Mar, men det giver kun gode muligheder for at opleve en kultur endnu tættere på!
De få diskoteker og barer kan stadig slide danskeskoene og give tømmermænd om morgenen! Oplev den ægte thilandske kultur hos de lokale restauranter og de mange gadesælgere, der ihærdigt prøver at sælge Gucci og Lacoste til halv pris. Her må man ”prutte om prisen.” Evnerne blive sat i spil, og chancen for at få et godt køb med hjem finder sted hver gang!

Golf og sport i Cha-am

Cha-am og naboen Hua Hin har nogle af de bedste golf baner og resorts i verden!
Banerne er af høj standard og byder på områder med ananasplantager, små gårde, søer og palmer – et eventyr for alle golfspillere!

Cha-am har meget andet end kun golf. Tag på hestesafari og nyd en ridetur langs stranden, mens solen bager i ryggen, og vandet plasker til alle sider, eller prøv windsurfing, sejlads, beach volley og mange andre former for sport.

 

Transport:

Fly – Man lander i Bangkok International Airport, og derfra rejser man 200 km, som tager omkring 3-3,5 timer alt afhængig af trafikken.

Bus – Ukendt

Bil – Ukendt

 

Faktaboks:

Sprog – Thai

Valuta – Baht