Chiang Mai

  • Destination:
  • Varighed: 14 days
  • Priser fra: 7,200DKK

Mange af Thailands destinationer lever af strandene med de tilhørende aktiviteter, men Chiang Mai lever fuldt ud på sine kulturelle oplevelser, og et besøg her til vil give minder for resten af livet! Byen er Thailands 2. største og bliver betragtet af mange som hovedstaden i det nordlige Thailand.

Generelt om Chiang Mai
chiang mai oplevelser

Byen ligger 700 km fra Bangkok og har nogle af landets smukkeste og mest fascinerende scenarier – Ping flodens brusende strøm, de storslåede bjerge og jungler omhylder byen og gør den attraktiv til besøgende, som elsker natur og kultur.

Chiang Mai har også nogle af Thailands bedste golfbaner, som hører til verdensklassen; hvem vil ikke spille golf med storslået natur i sigte?

I gamle dage valgte man at placere Chiang Mai på en handelsrute, som har været med til at forme byens karakter den dag i dag. Forskellige håndværk, smykker og silke er nogle er tingene, som fylder gadebilledet, og muligheden for at godt køb findes overalt!

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Chiang Mai, hvis man ønsker at komme helt tæt på Thailands kultur i denne fantastiske by; den smukke natur charmerer enhver besøgende. Hvad venter I på?

chiang mai elefanter

 

 

Hvad tilbyder Chiang Mai? 

Ping floden og elefant trekking i Chiang Mai

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Ping floden, hvor natur og små restauranter går hånd i hånd. De mange restauranter ligger langs flodens bred, og en tur hertil med kæresten eller andre kære, kan blive uforglemmeligt.

Chiang Mai er også kendt for sine fantastiske trekkingture på elefantryg. Tag til Mae Sa Elephant Camp og rid mens du betrager den ældgamle jungle med floder, søer og hemmelige stier eller bestil en multi-tur hvor trekking på elefant, rafting og overnatning i lokale stammehytter indgår!

Shopping i Chiang Mai

Når natten falder på vågner Chiang Mai på ny. Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Chaing Mais nattemarked ved Chang Klan Road – her ligger Thailands billigste shoppemarked, som starter fra 19.00 – 24.00. Dvd, musik, smykker, træhåndværk og tøj fra alverdens producenter – husk at prutte om prisen!

 

Transport

Fly – Man lander i Chiang Mai International Airport, hvorfra det tager mindre end 10 min med taxa for at komme til centrum.

N.B. Det kan forekomme at man først flyver til Bangkok International Airport og så videre til Chiang Mai International Airport!

Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

 

Faktaboks

Sprog – Thai
Valuta – Baht