Durban

  • Destination:
  • Varighed: 14 days
  • Priser fra: 8,900DKK

Durban er en fantastisk by, som mange danskere vælger at starte deres Afrikaeventyr i!
Byen er den tredje største i Sydafrika og byder på attraktioner både for storbyelskere, men også for de eventyrlystne.

Generalt om Durban

Udover fantastiske shoppingmuligheder, restaurantbesøg og forlystelser i massevis på havnepromenaden, så har man mulighed for at nyde en kold cocktail, mens hovedet holdes køligt i skyggen ved stranden.Durban by

Ikke langt fra Durban venter det eksotiske dyreliv i de forskellige nationalparker, og en tur hertil vil give minder for resten af livet!

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Durban? 

Seværdigheder og aktiviteter i Durban

Når man sætter sine fødder i Durban, kan man ikke komme udenom havnepromenaden, som udgør byens vigtigste turistattraktion – den største forlystelse er akvariet og badelandet Shaka Marine World, som opfylder alle børn og unges såvel som voksne

s behov for vandaktiviteter med de største rutsjebaner og eksotiske boblebade.

Strandene med det hvide puddersand er sublime for børnefamilier, hvor mulighed for vandleg og køb af varer hos de små turistboder finder sted. Her kan man bade dagen lang og nyde en cocktail, mens man ligger i skyggen og slapper af til en fantastisk panoramaudsigt.

Når aftenen falder på, anbefaler Rejsemålet.dk en tur til havnepromenaden for kæresten eller familien, hvor man kan finde lækre restauranter med en helt speciel stemning af blandede gastronomiske køkkener fra alverdens kulturer. De forskellige cafeer har åben til langt ud på natten, så husk at nyde det fantastiske natteliv!

Dyrelivet i Durban

Misforstå endelig ikke overskriften foroven. Durban har desværre ikke noget dyreliv, men de fleste bruger Durban som et knudepunkt, når de rejser til Sydafrika for at komme på eventyr! En tur til Kruger National Park giver de fleste minder for resten af livet – at se løver på jagt efter gazeller eller legende elefanter bade i søer er blot nogle få ting, man kan opleve. Der findes et hav af forskellige turistselskaber i Durban, som arrangerer ture til Krugar National Park til en billigere pris end i Danmark.

Hvad venter I på?durban nationalpark

Transport:

Fly – Man lander i Durban International Airport hvorfra busser, minibusser og taxi afgår mod centrum af Durban.

Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

Faktaboks:

Sprog – Afrikaan, Engelsk

Valuta – Sydafrikanske rand