Edinburgh

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 3,800DKK

Edinburgh er en fantastisk storby krydret med smukke omgivelser og seværdigheder for enhver. Byen har tydeligvis været Skotlands perle lige fra starten, og det kan ses igennem de mange gamle bygninger, slotte og museer. Edinburgh byder både på kunst og kultur, samt en god variation af shopping.

Generelt om Edinburghedinburgh by

Hele året rundt kan man finde forskellige festivaler og karnevaler. Disse kan være alt fra film til teater og musik. Når natten falder på, vækkes byen til et stort lys fyldt med varme og musik – Edinburghs natteliv skal opleves!

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Edinburgh til dem, der elsker en storby med et godt natteliv, historie og kultur samt fantastiske muligheder for shopping og opdagelser på de mange historiske slotte og museer.

Hvad venter I på?

 

Hvad tilbyder Edinburgh?

Seværdigheder i Edinburgh

Et must når man opholder sig i Edinburgh er at tage til byens største attraktion Edinburgh Castle, som stråler stolt på den 134 meter høje vulkanske klippe, Castle Rock.

Under slottet ligger National Gallery of Scotland, som er et fantastisk kunstmuseum.

edinburgh slot

Rejsemålet.dk anbefaler en tur på Edinburgh Our Dynamic Earth, hvor man har mulighed for at opleve jordens skabelse og livets opståen igennem vilde effekter og underholdning.

Restaurenter i Edinburgh

Når man opholder sig i Storbritannien, skal man opleve den traditionelle madret Fish & Chips eller en burger med salat og chips. Rejsemålet.dk anbefaler derfor en tur på Royal Mile tæt på Holyrood Aparthotel, hvor noget af byens bedste traditionelle mad serveres for kun små 100 kr.

Festival og karneval i Edinburgh

Hver eneste år huser byen forskellige festivaler og karnevaler. Den største er dog Edinburgh International Festival, som finder sted i August – hele festen varer i 3 uger, hvor byen ikke sover for musik, larm, teater, opera og alt hvad hjertet begærer.

 

Transport

Fly – Man lander i Edinburgh Airport, hvorfra man nemt kan finde taxi, minibuser og andre transportmidler ind til byen.

Bil – Ønsker man at køre til Edinburgh i bil, kan det nemt lade sig gore.
For en rutevejledning tryk på link  – tryk i venstre side ”Få rutevejledning” – i A skriv Danmark og i B Edinburgh – tryk ”Hent rutevejledning”

Bus – Tilgængeligt med danske busselskaber.

 

Faktaboks

Sprog – Engelsk

Valuta – Britiske pund