Gautefall

Gautefall er en af Norges mest populære skidestinationer, og selv om området ikke er så stort, så opvejer charmen, naturen og det venlige terræn det hele!

Generelt om Gautefallgautefall ski

Eftersom at Gautefall ligger i nærheden af Larvik, tager mange danskere færgen, og derfor er stedet ideelt for 1-7 dages ophold for skiløbere.
Forholdene er utrolig gode i Gautefall, og rigtig mange børnefamilier tager hertil, men undervurder dog ikke Gautefall og nattelivet, for området byder også på DJ Ötzi og øl i lange baner!

Gautefall har 14 pister, og alt er tilrettelagt sådan, at man kan få alle sine ønsker opfyldt i gåafstand. Er man til langrend, har man også mulighed for at begive sig ud i fjeldene på de 55 km præparerede løjper.
Rejsemålet.dk anbefaler Gautefall til børnefamilien eller til dem, som godt kan lide at stå på ski på et godt varieret område.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Gautefall

Blå pister – 5 km                  Røde pister 2 km                 Sorte pister 1 km                 Langrend 55 km 

Afterskiing er selvfølgelig et must på enhver skiferie og Rejsemålet.dk anbefaler, at man gør dette om fredagen, hvor man holder pisterne belyste og åbne indtil klokken 20.30.

Gautefall er perfekt for børnene, og en tur på børneområdet med Norges længste rullebånd på 85 meter er ikke andet end sjov og spas.

gautefall skiferie

 

Vil man hellere teste sine evner, så anbefaler Rejsemålet.dk, at man tager til terrænparken, hvor man kan finde halfpipes, snowcross, quarterpipe, fun boxes og et kæmpe big jump.

Transport:

Fly – De fleste vælger Oslo International Airport eller Skien/Geiteryggen.

Fra Oslo kan man leje en bil eller tage bus/tog til Gautefall. En tur på omkring 200 km.

Fra Skien/Geiteryggen er der en tur på cirka 70 km.

Bus – Diverse bureauer

Fly – For en rutebeskrivelse tryk på link

Faktaboks
Sprog – Norsk
Valuta – Norske kroner
Snekanoner – Ja
Snowboardpark – Ja
Sværhedsgrad – Let til mellem