Hafjell

Hafjell er et sandt skiparadis! Da Norge var vært for Vinter-OL tilbage i 1994, var Hafjell en af destinationerne, hvor bl.a. slalombakkerne og bob- og kælkebanerne var i brug.
Derfor pak skiene og forbered jer på en fantastisk skiferie!

Generelt om Hafjellhafjell skitur

Udover at Hafjell er kendt for det tidligere Vinter-OL, så er området også kendt for sine gode variationer af pister på alle niveauer. Især børnene er der tænkt ekstra meget på, og det kan tydelig ses i Børnelandet; et rullebånd kun tilgængeligt for de mindste og skulle de blive træt af at stå på ski og lege i sneen, så kan de gå indendørs i et legeland – naturligvis med børnepasning!

Hafjell har også sin portion af god afterskiing blandet med forskellige former for serveringer på skiområdet, og det, blandet med Terrænparken og de forskellige pipes, gør stedet til et af Norges bedste!

Latamba anbefaler Hafjell til familier, nybegyndere såvel som de mere erfarne. Hafjell er til for alle!

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Hafjell

Hafjell skiferie

Grøn piste – 9 km                                     Blå piste – 9 km                                       Rød piste – 6 km                       Sort piste – 4 km                                                            Langrend – 300 km

Er man mere øvet, så anbefaler Latamba en tur i Terrænparken, hvor man kan blive udfordret på de 13 forskellige hop, minipipe, halfpipe og et kæmpe big air-jump!

I løbet af noget tid vil man naturligvis komme igennem alle Hafjells pister, og derfor er det VIGTIGT at vide, at liftkortet også dækker skiområderne Skeikampen, Kvitfjell og Gålå.
Transport

Fly – Flyv til Oslo-Gardermoen Lufthavn og tag derfra enten tog elle lej en bil mod Hafjell. 

Tager man toget er det Oslo – Lillehammer – Hafjell.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutebeskrivelse tryk link

Faktaboks

Sprog – Norsk 

Valuta – Norske kroner
Terrænpark – Ja

Sværhedsgrad – let til svær