Kata Beach

  • Destination:
  • Varighed: 10 days
  • Priser fra: 5,700DKK

Kata Beach er en af danskernes fortrukne rejsedestinationer i Thailand. Området byder på eksotiske oplevelser og en imødekommende kultur. Alt er stille, og stedet kan anbefales til børnefamilier og andre, hvor roen er et behov.

Kata Beach er stedet, hvor eventyret og de eksotiske oplevelser finder sted. Tag en tur til de små grønne øer og tilbring dagene med lækker mad fra det berømte thailandske køkken eller slap af med en god cocktail ved stranden mens børnene leger – det tyrkisblå hav er yderst børnevenligt, og det gyldne varme sand er et paradis for legende børn.

Kata Beach er dog ikke kun afslapning og mad, men området har også aktiviteter for dem, som elsker at dykke, sejle og fiske.

Kata Beach er til for alle!

Hvad tilbyder Kata Beach?

Kata Beach ferie strand sol

På blot få år er Kata Beach stormet frem over de mest besøgte områder i Phuket. Det er der et simpelt svar på – mangfoldighed! Selvom Kata Beach er et forholdsvist roligt område, så tilbyder stedet uendelig mange aktiviteter og spændende seværdigheder.

Tag ud og lej eller køb et par svømmefødder og dykkerbriller og udforsk havets uendelige univers – små farvede fisk og en fantastisk havbund kan blive succesen til de bedste feriebilleder! Til dem som ønsker at tage skridtet videre, kan man tage rigtigt ud at dykke i en af de mange dykkercentraler rundt omkring. 

Udover havets aktiviteter kan man spille beach volley, fiske og tage på jungle trekking i Khao Sok national park og opleve ægte ældgammel jungle med legende aber og specielle planter.

Mange tager til Kata Beach for at slappe af på nogle af verdens bedste strande. Havet er klart og lyseblåt, og det frister en til at storme i vandet og blive kølet af fra solens konstant bagende stråler. Vandet er roligt og lavt, hvilket gør det ideel til børnene, så husk at tage skovl og spand med!

Shopping og restaurantbesøg er rigtig godt og billigt! Thailand er kendt for at servere nogle af verdens bedste fiskeretter, og det, blandet med gæstefriheden, er en oplevelse værd!

 

Transport

Fly – Man lander i Phuket International Lufthavn. Herfra kan man tage lokal bus, eller få arrangeret transport, hvis man rejser med et rejseselskab.

Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

Faktaboks

Sprog – Thai
Valuta – Baht

 

 

Kata Beach udsigt dykning