Krakow

  • Destination:
  • Priser fra: 1,899DKK

Generalt om Krakow Krakow er uden tvivl Polens ultimative kulturelle og historiske midtpunkt – Krakow er byen, hvor historie og kultur mødes i idylliske områder. Med en befolkning på knap 800.000 er byen Polens tredje største. Igennem de seneste år er byen vokset, og flere turister kommer til hvert år. Når man ankommer til byen, […]

Generalt om Krakow

Krakow er uden tvivl Polens ultimative kulturelle og historiske midtpunkt – Krakow er byen, hvor historie og kultur mødes i idylliske områder.
krakow by Med en befolkning på knap 800.000 er byen Polens tredje største. Igennem de seneste år er byen vokset, og flere turister kommer til hvert år. Når man ankommer til byen, vil man få oplevelsen af ægte idyl i form af lange bakker, grønne dale og floder, der omgiver denne romantiske by.

Overalt i bybilledet kan man se historiske bygninger, dramatiske kirker, store museer og restauranter i massevis. Krakow er naturligvis også en storby, og her kan man ligeledes shoppe til fødderne falder af.

Latamba anbefaler en tur til Krakow, for dem som elsker storbyer der ligger smukt i naturen krydret med kulturelle oplevelser.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Krakow

Latamba anbefaler, at man tager en tur til Rynek Glówny som er en af Krakows mest hyggelige områder. Den centrale markedsplads er fyldt med liv og stemning igennem dens mange cafeer, restauranter og butikker – her kan man frit shoppe rundt og hygge. Tag og prøv heldet hos de mange lokale salgsboder, hvor man kan få lov til at dykke helt ned i kulturen hos den lokale befolkning.

Rent gastronomisk er Krakow yderst spændende. Tag ud på en af de mange restauranter og prøv den berømte rødbedesuppe eller den verdenskendte polske pølse. Priserne er yderst gode og billige, så tøv endelig ikke med at give drikkepenge til tjeneren.

Transport

Fly:

Man lander i Krakows Internationale Lufthavn, også kaldet J. Paul II som ligger 11 km uden for byen. Der fra kan man tage taxa, tog eller bus ind til centrum

krakow tur

.

Bus:

Diverse busselskaber

Bil:

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Krakow– tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Polsk

Valuta – Zloty