Los Angeles

  • Priser fra: 4,499DKK

Hollywood, Univesal Studios, Venice Beach, Santa Monica og Disneyland… man kunne fortsætte i en evighed med at nævne nogle af verdens mest interessante steder, og når man først ankommer til Los Angeles, også kaldet englenes by, vil man aldrig væk igen!

Los Angeles er meget mere end bare Hollywoods palmer, glitter og glamour; byen rummer utrolig mange inspirerende og charmerende kvarterer, bl.a. uamerikanske småbutikker og et livligt cafeliv.

 los angeles byHvad tilbyder Los Angeles?

Los Angeles og”90210” 

Området hvor alles ynglingsserie er filmet skal opleves – Beverly Hills byder på hurtige biler og nogle af verdens dyreste huse. En stor del af disse er arkitektoniske katastrofer, men de resterende tager pusten fra enhver.

Løver og strandsild i Los Angeles…

For de mere badeinteresserede er Venice og Santa Monica et besøg værd. Hvis man går efter den tilbagelænede californiske livsstil ligesom i Baywatch, så vil Venice opfylde alle forventningerne. Smukke og lækre solbrune kroppe iført rulleskøjter eller på cykel kan ses langs strandpromenaden.  Er man surfer, vil man opleve utrolig gode bølger og måske få mulighed for at fange The Perfect Wave.

Sidst på dagen når solnedgangen falder over horisonten rammer romantikken selv de mest hårdhjertede, og en middag på en af de mange restauranter vil blive en uforglemmelig oplevelse.

Los Angeles er børnevenligt.

baywatch

Titlen foroven kunne i virkeligheden være omvendt, ”Los Angeles er voksenvenligt”, for inderst inde ønsker de fleste at møde Mickey, Anders And og Co. Hvis I har børn så kig forbi Disneyland i Los Angeles men vær beredt på trætte fødder og de mest uforglemmelige forlystelser.

For dem med de lidt større børn vil Universal Studios være ideel. Oplev kulisserne fra de kendte film og serier eller prøv oversvømmelser, ild eller filmstunts.

Komme omkring i Los Angeles:

Byen er enorm, på omkring 1200 km2, og derfor vil det være en fordel at planlægge turen, inden man ankommer. Skal man omkring, er bilen den hurtigste løsning, men bus er også en mulighed, man skal blot være opmærksom på, at det kan tage op til en halv dag at komme fra downtown til Venice eller Santa Monica. Metro er også en mulighed.

Ved Santa Monica eller Venice kan det anbefales at leje cykel og rulleskøjter for at komme rundt.

Transport: 

Fly – en af Los Angeles’ lufthavne.

Bil – utilgængelig

Bus – utilgængelig

universal studios

 

 

Faktaboks:

Sprog: Amerikansk

Valuta: Amerikansk Dollars