Mallorca

  • Destination:
  • Priser fra: 999DKK

Mallorca er den største af de Baleariske øer og dens beliggenhed er omkring 200 km fra den spanske vestkyst.

Mallorca er absolut en af danskerne mest fortrukne feriedestinationer. Den romantiske ø skuffer aldrig sine besøgende med det tyrkisblå hav, de brede sandstrande og charmerende små landsbyer i bjergene – nyd duften fra valmuemarkerne og olivenplantagerne, mens man suser med vinden i håret på cykel.

Mallorca får besøg af mange tusinde turister hele året rundt, da klimaet er så venligt – og derudover er de lokale altid smilende og udviser stor venlighed.

Vi anbefaler Mallorca for alle, da øen tilbyder kultur, badeferie og masser af sportslige aktiviteter.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Mallorcamallorca strand

Strande og oplevelser  på Mallorca

Latamba anbefaler en tur til Palma-bugten, hvor man kan finde de bedste strande med helt hvidt puddersand. Området er ideelt for dem, som elsker lavvand og aktiviteter. Desuden kan man opleve grisefester og natteliv i storstil.
For børnefamilierne vil Alcúcia opfylde de fleste behov med store og brede strande hvor vandet også er lavt.

En tur til byen Palma vil byde på gastronomiske oplevelser og god shopping. Her er shoppinggader, barer, cafeer og fantastiske restauranter samt et hav af museer.

Et must, når man er i Palma, er at besøge Katedralen La Seu og blive betaget af den fantastiske arkitektur eller tage til nogle af tapa

sbarerne på Placa Llotja

Vil man ud og udforske nattelivet anbefaler Latamba, at man tager til La Llotja-kvarteret eller Santa Cantalina. Her kan man finde alle slags barer og diskoteker og feste til solen står op!

Transport

Fly

Man lander typisk i Airport Palma de Mallorca, som ligger cirka 8 km fra byen. Her afgår der dagligt busser, taxi og andre

mallorca katedral

transportmidler

Bus

Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Palma de Mallorca– tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro