Moskva

  • Destination:
  • Priser fra: 1,299DKK

En rejse til Moskva kan være skræmmende til at starte med, men langsomt vil man begynde at bløde op for byens eksotiske og charmerende træk. Den gigantiske storby er hovedstaden i verdens største land og byder på alt fra gammelt og nyt til grimt og smukt – men hvis man finder modet, vil Moskva vise sig fra sin bedste side!
Moskva byder på mange forskellige ting og uendelig mange seværdigheder. Udover sublim shopping og et spændende gastronomisk køkken, så er byen fyldt med historie, og arkitektoniske bygninger præger gadebilledet. Priserne er utrolige lave i Rusland sammenlignet med Vesten, hvilket gør shoppingen og restaurantbesøg ekstra sjovt!

Vi anbefaler en tur til Moskva for dem som elsker storbyer fyldt med verdenshistoriske seværdigheder, museer og historie – samt hvor der er penge at spare!

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Moskvamoskva kreml

Vi anbefaler en tur til Den Røde Plads, som er Moskvas største turistsymbol. Pladsen er enorm og har i mange år været vært til mange historiske begivenheder – på Den Røde Plads ligger den store og fascinerende Vasilij Katedral, som blev bygget mellem 1555 og 1561 af Ivan den Grusomme. Katedralen stråler smukt i forskellige farver med sine løgkupler, og et besøg indenfor vil fascinere enhver.

Endnu et must er Lenins Mausoleum, som også ligger på Den Røde Plads, eller en tur forbi Kreml. Den gamle 2 kilometer lange fæstning har haft mange funktioner i Moskvas historie – alle kan komme indenfor Kremls murer og entré plejer at være gratis!

Udover Den Røde Plads så har Moskva seværdigheder over hele byen. Tag metroen som er blandt verdens smukkeste og få følelsen af at vandre indenfor i paladser!

Transport

Fly – I alt har Moskva 5 forskellige lufthavne, men den der mest bliver benyttet for udefrakommende er Sheremetyevo International Airport. Alle lufthavnene ligger indenfor en radius af 35 km fra Moskvas centrum.
moskva shopping Vi anbefaler at man tager metro eller taxa, da de er utrolig billige.

Bus – Diverse busselskaber

Bil – Tilgængeligt i bil.

 

Faktaboks

Sprog – Russisk

Valuta – Rubel