Mossel Bay

  • Destination:
  • Priser fra: 2,999DKK

Mossel Bay er en af de populære destinationer i Sydafrika. Den mindre havneby har nogle af de bedste puddersandsstrande i hele Afrika, hvor muligheden for vandsport og andre aktiviteter finder sted. Byen har naturligvis meget andet end sand og strand, og det ses tydeligt på de mange shoppingmuligheder.
Mange danskere tager hvert år til Mossel Bay for at udforske mildest talt paradis på jord – Garden Route, et stykke land som ligger skjult mellem bjergene, og Det Indiske Ocean er et must, når man opholder sig i Mossel Bay.

Latamba anbefaler en tur til Mossel Bay, hvis man ønsker at opleve eventyr og kultur krydret med hvide sandstrande og fabelagtige naturscenarier.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Mossel Bay?mossel bay ferie

Historie og natur i Mossel Bay

I Mossel Bay kan man opleve ægte historie ved at se kopien af det skib Bartholomeau Diaz sejlede med i 1488, da han holdte i læ i bygten på hans vej til Inden. Man kan bl.a. opleve breve, som besætningen efterlod i en postkasse for søfarende.
I nærheden kan man tage på en fantastisk tur på Seal Island, hvor tusinder sæler holder til. Øen får besøg om foråret af delfiner og hvaler i massevis – husk at tage kamera med!

Garden Route i Mossel Bay

Latamba anbefaler en tur til Garden Route, som netop Mossel Bay opholder sig på.
Dette er et must for dem som elsker natur med floder og bjerge, hvide sandstrande med kolde cocktails og til dem, som kan lide et spil golf.
Turen er over 200 km og starter fra Heidelberg i vest til Storms River Mouth i øst – de fleste fortrækker turen fra Cape Town til Port Elizabeth.
Er man hurtig, kan man køre turen på to til tre dage, men det ville være en skam. Latamba anbefaler, at man bruger en uge til at nyde livet i paradis.
Start fra Cape Town eller Port Elizabeth.
Hvad venter I på?

Restauranter og shopping i Mossel Bay

mossel bay garden route

Mange siger at Mossel Bay tilbyder noget af verdens bedste havmad; et gastronimisk køkken uden lige, som vil tilfredstille sulten hos enhver besøgende – alt er friskt, da det altid er fanget samme dag, som det bliver spist. Man kan naturligvis finde en lang række steakhouses og pizzariaer.
Byen rummer utrolig mange lokale shoppingmuligheder. Specialisering i håndværk og andre lignende produkter betyder, at man helt sikkert vil finde gode gaver til vennerne eller familien.

Transport

Fly – Man lander enten i Cape Town International Airport, eller i George Airport, hvorfra en køretur venter med bus, minibus eller taxa.

Bil –  Mossel Bay ligger på Gaden Route ruten. Byen er forbundet med N2, hvilket betyder at den nemt kan nås fra Cape Town fra west og George fra øst, såvel som Oudtshoorn i nord.

Bus – Ukendt.

Faktaboks

Sprog – Afrikaans, Engelsk
Valuta – Sydafrikanske Rand