München

  • Destination:
  • Priser fra: 399DKK

München er en af Tyskland største byer, og mange turister kommer her til hvert år, og det er med god grund! München er nemlig kendt for Oktoberfest og har noget af verdens bedste øl. Man må endelig ikke blive narret, for München er meget mere end tyske øl og kvinder i tyrolertøj.

Generelt om Münchenmünchen

Rent geografisk ligger München i nærheden af Alperne, og derfor kan man opleve nogle af de smukkeste scenarier og naturoplevelser i hele Tyskland. Vinterens kulde giver muligheden for gode skioplevelser, og når solen står højt på himlen, kan man tilbringe flere dage med bjergvandring.

Når man går igennem München, vil man opdage hvor ren byen er. Grunden til dette er, fordi byen er hjemsted for nogle af de største firmaer i Tyskland bl.a. Siemens og BMW.

Kulturen er også tilbedt og bliver set i form af nogle af de mest kendte kunstmuseer som Haus der Kunst, Pinakoteker og mange andre.

Rejser man til München, kan man godt regne med at få hele pakken!

 

Hvad tilbyder München?

München har utrolig mange forskellige seværdigheder og aktiviteter og vil med garanti tilfredsstille enhver. Derfor

münchen udsigt

har Latamba fundet nogle af de mest besøgte steder i Münchens historie og stillet dem til rådighed til vores brugere.

Seværdigheder i München

Måske Münchens mest populære sted er Hofbräuhaus, som er verdens bedste ølstue med over 10.000 liter øl udskænket hver eneste dag, der kan nydes i haven eller i festsalen.

Er man ølkender eller kan man lide ægte tysk stemning, kan det kraftigt anbefales at tage hertil.

En af Münchens helt store varetegn er den gotiske Frauenkirche, som står stolt med sine løgkupler og stråler over hele byen. Træder man indenfor, vil man opleve  at blive imponeret over kirkens udforming, og har man gåpåmod, kan man komme helt til tops og nyde en fantastisk udsigt over Alperne og byen.

Når man kommer til München, må man opleve Bayerische Staatoper som er en af verdens bedste og måske vigtigste operahuse. De forskellige forstillinger har næsten altid fokus på tyske og centraleuropæiske komponister.

Shopping i München

München er ideel for shopping.Tilbring en regnvejrs dag i Olympia Einkaufszentrum og oplev et indkøbscenter uden lige – med over 135 modebutikker, uendelig mange restauranter og faciliteter er Olympia oplagt til shopping.

Er man mand, burde det være et must at tage ud til Hirmer, som er verdens største modehus for mænd! Over 1200 m2 fyldt med jakkesæt og andre former for tøj, som enhver mand kun kan begære!

Ønsker man luksus og designertøj, så vil Maximilianstrasse opfylde alle ens behov. Her finder man alt fra dyre juveler til de største tøjmærker.

Nattelivet i München

Uanset om du er en festabe eller blot foretrækker et par drinks i en afslappet bar, så har München noget at tilbyde for alle. Naturligvis lige som i nogen anden by, så skifter de smarte og stilede steder hele tiden. Der er dog nogle steder, som har været populære igennem årenes løb, og disse vil altid være klassikere i Münchens natteliv.

Latamba anbefaler følgende steder:

P1 ved Prinzregentenstrasse 1

Dette er absolut et must, når man vil ud i Münchens natteliv! Dette er stedet, hvor de stilede og dem, som ønsker at blive set tager hen! Tips: Husk at iføre sig pænt tøj, hvis man skal have en chance for at komme ind.

Atomic Cafe ved Neuturmstrasse 6 (tæt på Hofbrähause, Marienplatz)

Atomic Cafe er stedet, hvor de unge mennesker drager hen! Placering i byens midte har gjort stedet til et af Münchens hotteste – alle former for musik bliver spillet, så mon ikke du også vil være med?

M-Park ved Landsbergerstrasse 169-175 

M-Park er et af Münchens største diskoteker og rigtig mange mennesker søger hertil med god grund – Over 4000 m2 fyldt med forskellige former for musik fordelt på flere etager.

Cafe Glockenspiel ved Marienplatz 28

Cafe Glockenspiel kan stærkt anbefales, hvis man ønsker at slappe af med en god cocktail eller øl. Cafeen har et fantastisk udsigt over centrum, og bliver man sulten, kan man bestille mad i restaurantafdelingen.

 

Faktaboks:

Sprog – Tysk

Valuta – Euro