Playa del Ingles

  • Destination:
  • Priser fra: 499DKK

Playa del Inglés er en af Gran Canarias mest poplulære områder – utrolig mange danskere rejser hertil hvert år for at opleve sol, strand og afslapning. Den lange strand med det hvide pulversand og det varme tyrkisblå hav er et imponerende syn, og når solnedgangen om aftenen strækker sig langs horisonten, tager den vejret fra enhver.

Ferie og rejse til Playa del Ingles

Playa del Inglés tilbyder ferie for alle – udover det fantastiske natteliv kan man tage på safari eller opleve diverse former for sport. Mange børnefamilier rejser hertil, da vandet er lavt, men længere ude har man utrolig gode muligheder for dykning og snorkling, samt vandsport.

Vi anbefaler en tur til Playa del Inglés, for dem som elsker varme, solbadning, aktiviteter og et fantastisk natteliv.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Playa del Ingles

Nattelivet i Playa del Inglésstrand i playa del ingles

Når man skal ud, anbefaler vi en tur til Kasbah Center og Plaza Centret.
Her er barer og diskoteker så langt øjet rækker, og muligheden for en fantastisk aften er garanteret. Ellers prøv heldet og udforsk så meget man kan!

Stranden i Playa del Inglés

Latamba anbefaler, at man lejer en liggestol, da stærke vinde kan forkomme. Vil man ikke betale, kan man prøve at finde læ ved stenafskærmningerne eller beplantningerne.
Når klokken slår 12.00 eller derefter, så husk at drikke rigeligt med væske i strandbaren, da solen er stærkest på dette tidspunkt.

Havet er utrolig lækkert og man har rigtig gode muligheder for at dykke og udforske det fantastiske havliv. Finder man det for skræmmende med en tank på ryggen eller for dyrt, så lej da et par dykkerbriller og en snorkel.

Aktiviteter i Playa del Inglés

Området byder på alle former for sport. Udover havets mange muligheder med sejlsport og andre sjove vandaktiviteter, kan man spille beach volley, fodbold og mange andre sportsgrene.

Transport

Fly – Man lander i Gran Canaria International Airport, hvorfra man kan leje bil, tage taxa eller minibus til Playa del englés.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Playa del Inglés Gran Canaria – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro