Pula

  • Destination:
  • Priser fra: 499DKK

Når man sætter sine fødder i byen Pula, vil man opleve, for hvert skridt man tager, en milepæl igennem dens 3000 år gamle historie, der er fyldt med romersk kultur og arkitektur, og som i dag stadig står stolt og smukt i solen. En tur igennem Pula vil byde på charmerende snoede gader, krydret med en brændt orange farve på de små lejligheder og huse, som gemmer sig rundt omkring, og som kendetegner middehavsområdet.

Billig fly og hotel til Pula

Pula er en af de største og mest besøgte byer i Kroatien og vi kan med stolte ord sige, at vi hos Latamba er utrolig glade for at præsentere denne ikke mindst smukke, men eventyrlige destination…

Pula er naturligvis også badeferie, og her er forholdene ualmindelige gode. Krystaltklart vand og en frodigt natur med flora i stærke farver er hvad der venter de besøgende.

Vi anbefaler Pula til alle – om man er til badeferie eller kultur, så vil Pula uden tvivl tilfredsstille enhver.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Pulapula coleseum

Et must, når man er i Pula, er uden tvivl et besøg til det næststørste og mest velbevarede colosseum og amfiteater i hele verden – den store arena blev brugt til storslående gladiatorkampe, folkedans, teater og meget mere, og den dag i dag kan man stadig fornemme den intense atmosfære fra gamle dage.

Uendelig mange aktiviter for hele familien kan opleves, alt fra forskellige sportsgrene som tennis, fodbold, beach volley og meget mere.

Gastronomien er i verdensklasse og prisen på de små restauranter er yderst turistvenlig. Man kan ikke komme udenom en frisk ”mediterranean plate” fyldt med det bedste fra middelhavet.

Transport

Fly – Flyv til Pula Lufthavn og tag derfra en taxa eller bus ind til byen.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutevejledning tryk link – derefter skriv Pula i Danmark i felt A og Pula i felt B.

Faktaboks

Sprog – Kroatisk

Valuta – Kroatisk kuna