Salzburg

  • Destination:
  • Priser fra: 900DKK

Salzburg er kendt for sine utroligt betagende middelalderlige bygninger og sin barok-arkitektur – den bliver tit forbundet med filmen The Sound of Music, hvilket gør, at mange bliver draget hertil.
Mange danskere kommer til byen for at opleve arkitektur, historie, shopping, lytte til de store komponister eller tage på museumsbesøg.
Flere mener, at før man kan kalde sig selv sofistikeret, skal man have været i Salzburg!

Hvad tilbyder Salzburg

Udover shopping i Marie-Hilfer-Strasse, kan man planlægge sin skitur rundt i nogle af verdens bedste skiområder, som alle ligger tæt på Salzburg. Se vores skidestinationer.

Hohensalzburg slot i Salzburg

Man må ikke gå glip af Hohensalzburger slottet, som er et af Europas bedst bevarede middelalderslotte. Hvad der gør oplevelsen endnu mere fantastisk er, at man skal tage et gammelt kabelbanetog ud til fæstningen!

Nattelivet i Salzburgsalzburg arkitektur

Chez Roland er stedet hvor studerende fra Salzburgs højere samfundslag tager til – er man ung så er dette klart stedet at tage hen

Vis a Vis er den den ultimative natklub fra 60erne. Har man lyst til en anderledes nat, vil Vis a Vis opfylde ens drømme.

Tag i den gamle biograf Republic, som i dag er blevet renoveret til cafe om dagen og diskotek om natten. Stedet er et af de mere stilfulde i byen.

Har man lyst til at føle sig som James Bond, kan man tage til Schloss Klessheim-kvarteret for at opleve Salzburgs kasino med gratis indgang.

Transport

Kør selv mulighed.

Bus – tilgængelig

Fly – Direkte til Salzburg WA Mozart lufthavn hvorfra busser, taxi og minibusser afgår.

Faktaboks
Sprog: Tysk

Valuta: Euro