Skt. Petersborg

  • Destination:
  • Priser fra: 1,999DKK

Perlen Skt. Petersborg rummer mere end fem millioner indbyggere og bliver betragtet som nordens Paris. Flere og flere danskere rejser til denne kulturskat, som er alle andre byer i Rusland overlegen hvad angår turisme.
En tur langs Skt. Petersborgs kanaler i båd er mindst ligeså god som Venedigs romantiske idyl – se storslående paladser og kirker og nyd arkitekturen, for den er noget helt særligt. Rent historisk har Skt. Petersborg gennemgået utrolig mange perioder og forandringer; tag de forskellige navne Petrograd og Leningrad samt Skt. Petersborg, som byen har haft i mange år.

Skt. Petersborg har utrolig mange museer og forstillinger hele året. Shopping er udsøgt, og det gastronomiske køkken kan varmt anbefales. Vi anbefaler Skt. Petersborg til dem, der elsker historie og arkitektur samt storbyferie med masser af shopping og restaurantbesøg

Hvad tilbyder Skt. Petersborg

Vi anbefaler en tur til museet Eremitagen, som med over 3 mio forskellige kunstværker er en af verdens mest kunstrige. Her kan man bruge flere år blot på i beundring at betragte bl.a. Rembrandt, Picasso, Michelangelo og mange flere – man bliver dog nødt til at indse, at man kun kan få et overfladisk indtryk.

sankt petersborg rejser

Er man bogelsker, kan man opleve nogle af verdens mest kendte gamle forfattere. Træd ind i Aleksander Pusjkins private gemakker og se hvordan hans tilværelse var; ellers anbefaler Latamba en tur til Dostojevskijs bolig, som i dag står som et museum.

Transport

Fly – Man lander typisk i Saint Petersburg Airport – Pulkovo, hvorfra man kan finde billige taxi, tog og busser ind til byens centrum.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Bus – Med diverse busselskaber.

Faktaboks

Sprog – Russisk

Valuta – Rubel