Sevilla

  • Destination:
  • Priser fra: 800DKK

Rigtig mange danskere rejser til Sevilla hvert år, og det er med god grund. Byen ligger ved floden Guadalquivir og er et af de største og ældste historiske byer i Europa.
Sevilla har fantastiske arkitektoniske bygningsværker i form af kirker, klostre og andre betagende monumenter, alt sammen blandet med historie og liv.

Byen har et rigtig godt natteliv og årlige festivaler. En tur hertil vil ikke bare stresse sindet af men også give fornyet energi – varmen og den spanske kultur byder alle turister velkommen til en fantastisk oplevelse. Vi anbefaler en tur til Sevilla for dem, som elsker historie og arkitektur krydret med afslapning, varme og sydeuropæisk gæstefrihed

 Hvad tilbyder Sevilla

Seværdigheder og festivaler i Sevilla

Vi anbefaler en tur til den gamle by, hvor oplevelsen af katedral- og Giraldatårnet vil virke imponerende. I nærheden er det kongelige palads Mudéjar, hvor man kan finde skygge fra eftermiddagssolen og slappe af i haveanlægget med en kold drink eller to.

sevilla ferie Et anden must er at krydse floden Guadalquivir og tage en tur til kvarteret Triana, hvor charme og liv finder sted – her er små charmerende gader med balkoner dekoreret i forskellige farver og restauranter for enhver smag.

Om foråret finder Semena Santa sted i påskeugen. Der er en fantastisk forestilling med optog med maskerende mennesker, der opviser forskellige kirkelige episoder fra påsken.
Efterfølgende kommer der endnu en stor begivenhed ved navn Fería de Abril – i en hel uge fester man med mad og drikkelse, hvor mænd og kvinder klædes ud i forskellige festdragter!

Transport

Fly – Sevilla International Airport ligger cirka 25 minutter fra centrum. Busselskabet ”Especial Aeropuerto” ligger lige udenfor ”Arrivals” og kører cirka hver 30. min. for omkring 2-3 euro.

La Parra International Airport ligger omkring 10 km fra Jerez de la Frontera på vej til Sevilla. Den benyttes en del af Ryan Air.

Bus – Diverse danske selskaber

Bil –  Tilgængelig biltur fra Danmark.
Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Sevilla – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks:

Sprog – Spansk

Valuta – Euro