Stellenbosch

  • Destination:
  • Priser fra: 3,999DKK

Kun 28 km fra Cape Town International Airport kan man finde Stellenbosch, der er det perfekte sted at bruge som base, når man vil udforske den sydlige region i Sydafrika. Stellenbosch har mange forskellige kvalitetsboliger og steder, man kan bo samt et interessant udvalg af lækre restauranter inspireret af gastronomiske køkkener fra alverdens kulturer.

Stellenbosch er paradis på jord for vinelskere – verdenskendt for sin kvalitetsvin, og de smukke omgivelser har sat byen på top ti listen for nogle af de mest prestigefyldte ældre vinområder. Stellenboschs natur virker beroligende og ikke mindst gæstfriheden, som er i verdensklasse! Afslapning behøver ikke nødvendigvis kun at stå på programmet. Stellenboschs region har nogle af verdens bedste golfområder, og en tur til stranden med en cocktail i hånden kan varmt anbefales!

Hvad tilbyder Stellenbosch

Vi anbefaler en tur til Stellenbosch, hvis man er interesseret i hele pakken; kultur og udforskning af vinområder, natur og strandliv, samt byens by- og natteliv!

Vinferie i Stellenbosch

En af de største fornøjelser, når man tager til Stellenbosch for at udforske vinlandet, er at køre en tur med “hop on – hop off-bussen”, som igennem fantastiske naturscenarier kører fra den ene vinplantage til den anden.

Stellenbosch Universitet

Tag en tur til Stellenbosch Universitet som er internationalt kendt og har uddannelser i verdensklasse. Det kombineret med fantastiske omgivelser og rig kulturarv er til glæde for omkring de 25.000 studerende hvert år.

Gastronomi og bylivet i Stellenbosch

stellenbosch golf tur

Tag en tur gennem det pulserende og farverige Stellenbosch. Latamba anbefaler en rundvisning eller smag på ægte kulturelle retter som “Amaginya” (afrikansk doughnut). I byen kan man opleve forskellige afrikanske artister lege eller små boder med sælgere.  Overnatning kan varmt anbefales på et “home-stay” eller et B&B, hvor muligheden for ægte afrikansk kultur og gæstfrihed kan opleves!

Transport:

Fly – Man lander i Cape Town International Airport, hvorfra en tur på 28 km venter i taxa, bus eller minibus.

Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

Faktaboks:

Sprog – Afrikaan, Engelsk

Valuta – Sydafrikansk Rand