Tenerife

  • Destination:
  • Varighed: 6 days
  • Priser fra: 1,499DKK

Tenerife ligger på De Kanariske Øer og er den største af de 7 – placeret i midten er den omhyllet af Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote.

En rejse til Tenerife vil indebære gavmildt klima, charmerende landsbyer og en natur, man aldrig har troet kunne være mulig. Flere og flere danskere vælger Tenerife, fordi den adskiller sig fra de andre Kanariske Øer; grøn frodig med dramatiske bjerge, og det giver mulighed for utrolig mange seværdigheder og aktiviteter.

Slap af på de bedste sandstrande med det hvide pulversand og når varmen melder sig, dykker man ned i det tyrkisblå hav – midt på øen kan man tage turen op af vulkanen og opleve en storslået og fascinerende udsigt over havets horisontlinje. På den sydlige del af øen er der byer, hvor man kan spise lækker gastronomisk mad og shoppe indtil fødderne falder af. Rejsemålet.dk anbefaler Tenerife både til familie og kærestepar – badeferie, afslapning, men også sportslige aktiviteter står på programmet…

Hvad tilbyder Tenerife

Oplevelser på den sydlige del

Den sydlige del af øen har flest solskinstimer, og her kan man finde områderne Playa de las Americas og Los Cristianos. Områderne har de bedste sandstrande og forlystelser på Tenerife, så snup en kold cocktail i hånden og lej en liggestil og slap af til havets brusende bølger.

Aktiviteter på Tenerife

Rejsemålet.dk anbefaler, at man dykker ned i kulturen og tager på en ø-rundt-tur. Besøg i de små landsbyer vil give et indtryk af, hvordan dagligdagen er for øens beboere på Tenerife. Man vil opleve gæstfrihed og smil i verdensklasse. Desuden burde man stoppe forbi de større byer som Santa Cruz de Tenerife, Puerto de la Cruz og den historiske La Orotava, som er fyldt med historiske museer og butikker.

På Tenerife har man også mulighed for at dyrke alle former for aktiviteter lige fra fodbold, beach volley, ridning til kitesurfing, surfing, dykning og paragliding.

Transport:

tenerife i spanien

Fly – Man lander enten i Tenerife South Airport eller Tenerife North Airport, hvor busser og taxi afgår mod ønskede destinationer til billige penge.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Tenerife – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks:

Sprog – Spansk
Valuta – Euro