Trollheimen

  • Destination:
  • Varighed: 6 days
  • Priser fra: 1,200DKK

Trollheimen er absolut en af Norges mest spændende og eventyrslystne områder. Den smukke natur, med de perfekte alpine fjelde i vest og roligere områder i øst, byder hvert eneste år mange tusinde danskere til for enten at stå på ski eller vandre og udforske naturen.

Hvis man vil stå på ski, skal man tage til Oppdal eller Meldal, hvor man kan finde fantastiske løjper og charmerende hytter. Ønsker man oplevelser i naturen, så vil hele Trollheimenområdet opfylde alle ens forventninger. Vandring og fiskeri i fjeldene er ideelt om sommeren, og langrend er sublimt om vinteren. Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Trollheimen til dem, som elsker at stå på ski eller til dem, som holder af gode og udfordrende oplevelser i naturen.

 Hvad tilbyder Trollheimen

Rejsemålet.dk anbefaler, at man tager på skiekspedition, hvor man får lov til at se noget af Norges smukkeste natur. Store fjelde med skarpe toppe stikker op igennem den hvide sne, og lige neden under kan man få oplevelsen af dyrlivet og elvene.

Derfor få styr på dit udstyr, dine ski og husk solcremen, for sådan en ekspedition vil være en oplevelse for livet!

Hvor bestiller man sådan en tur?

Rejs enten til nogle af Trollheimens større byer eller gør det direkte online på hjemmesiden http://www.basecampexplorer.com/our_destinations/svalbard/programs/125013

For mere information om Trollheimen klik på linket nedenunder:
http://www.trollheimsporten.no/

Transport

trollheimen skiferie

Fly – Nærmeste lufthavn er Trondheim Airpot, hvorfor man kan leje bil eller tage bus mod den ønskede destination.

Bus – Diverse bureauer

Bil – For en rutevejledning klik link NB. Ruten viser til Oppdal, men Trollheimen ligger i samme kommune!

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner