Tunis

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 399DKK

Tunis er et af de steder, hvor turismen endnu ikke har indtaget destinationen med fuld magt – derfor vil man opleve et yderst spændende og ægte kulturmøde allerede første gang, man sætter sine ben i byen.

Tunis er meget mere end bare en storby. Den er et symbol på, hvor godt et resultat man kan opnå, når man blander arabisk kultur med vestlig.

Udover kulturmødet og de fantastiske restauranter og shoppingcentre tilbyder Tunis fantastiske strande med blødt sand og et fabelagtigt klima.

Latamba anbefaler, at man tager til Tunis før andre finder ud af hvilken perle det i virkeligheden er!

Hvad tilbyder Tunis

Aktiviteter i Tunis

Tag en tur til stranden og bliv kølet af solens stærke stråler. Snup en cocktail i en af de mange barer eller læn dig tilbage i lænestolen og nyd udsigten. Tunis’ strande er til for alle!

Rejsemålet.dk anbefaler, af man tager en 3 dages tur ud i ørkenen, hvor man vil blive mødt af fantastiske scenarier og uforglemmelige oplevelser. Se hvordan mennesket klarer sig i ørkenen hver eneste dag i ekstreme forhold og slut af med et hotelophold og en kold cocktail ved poolen.

Tag en tur til den lokale basar og sørg for at ”prutte om prisen”, da man i næsten alle tilfælde kan få en god handel. Man kan finde alt fra tasker, bælter, tøj til guld og sølv.

Et must er at tage ud til Tunis’ måske mest berømte bygning, Medina, som blev bygget i løbet af 7. århundrede e.Kr.f. Medina er det historiske og kulturelle centrum for Tunis og får besøg af mange tusinde turister hvert eneste år.

Transport

tunis

Fly – man flyver til Carthage Airport hvorfra busser, minibusser og taxi afgår ind til byen for billige penge.

Bil – ukendt

Bus – ukendt

Faktaboks:

Sprog – Arabisk – Tunesisk

Valuta: Tunesiske Dinarer