Wien

  • Destination:
  • Varighed: 4 days
  • Priser fra: 600DKK

General om Wien: Wien er en af de få byer, som tilbyder historie, kultur, Sachertorte, middelalderlige kvarterer og fantastisk shopping. Europas gamle storslåede kejserby bidrager med fantastiske kulturelle og historiske steder. En musikalsk oplevelse med Mozart, Strauss eller Beethoven og en visuel oplevelse med Donau flodens smukke og brusende strøm er blot få ud af […]

General om Wien:

Wien er en af de få byer, som tilbyder historie, kultur, Sachertorte, middelalderlige kvarterer og fantastisk shopping.

Europas gamle storslåede kejserby bidrager med fantastiske kulturelle og historiske steder. En musikalsk oplevelse med Mozart, Strauss eller Beethoven og en visuel oplevelse med Donau flodens smukke og brusende strøm er blot få ud af mange ting, som Wien har at byde på.

Tag en tur til de betagende barokslotte med deres evige blomstrende parker og vinmarker eller langs de strålende imperiale facader. Oplevelserne vil ingen ende have.

Hvad tilbyder Wien

Wiens musik.

Når man befinder sig i storbyen Wien, er det et must at opleve Wolfgang Amadeus Mozart!  Tag til museet Mozarthaus, hvor komponistens lejlighed, udstillinger og musik findes. En kulturel oplevelse for sjælen…

Shopping for alle i Wien!

Er man vild med at shoppe og opleve kultur på samme tid, skal man tage til hovedindkøbsstrøget som ligger mellem Hofburg, Operaen og Stephansdom. Strøget har de største designermærker, men for de mere kulturinspirerede finder man uendelig mange små butikker i sidegaderne.

wien udsigt

Arkitektur for enhver smag i Wien.

Wien huser bygninger fra alle arkitekturens stilperioder.

Hvis man er mere til det traditionelle, vil den romantiske Ruprechtskirche eller den barokke Karlskirche få en til at svimle over detaljerne, men mange Wien besøgende tager til Hundertwasserhaus for at blive enten arkitektonisk provokeret eller forelsket. Boligblokken blev bygget som en provokation mod den traditionelle arkitektur med ujævne skæve vinkler og overflader og provokerende farvevalg.

Mange natteglade tager til Wien pga. af international klasse med barer, diskoteker og små, hyggelige kroer, der er spredt rundt omkring i byens gader.

Transport:

Bil – kør selv mulighed

Bus – tilgængelig

Fly – flyet lander i Schwechat lufthavn ca. 18 km fra Wien centrum. Her findes lufthavnsbusser til billige penge, som kører til centrum.

Faktaboks:

Sprog: Tysk

Valuta: Euro