Zell am See

  • Destination:
  • Varighed: 7 days
  • Priser fra: 1,000DKK

Generelt om Zell am See Smukt ved Zell søen ligger skisportstedet Zell am See. Her er udfordringer for alle, både begyndere og de mere øvede. Familier vælger destinationen pga. sit børnevenlige område, men tag ikke fejl af, at Zell am See også henvender sig til de mere festgale. Afterskiing er i topklasse med fester i […]

Generelt om Zell am See

Smukt ved Zell søen ligger skisportstedet Zell am See. Her er udfordringer for alle, både begyndere og de mere øvede. Familier vælger destinationen pga. sit børnevenlige område, men tag ikke fejl af, at Zell am See også henvender sig til de mere festgale. Afterskiing er i topklasse med fester i gaderne og støvledans på bordene.

Zell am See har også et stort udvalg af restauranter og butikker til de lidt mere shoppingglade.

Hvad tilbyder Zell am See

kort over zell am see

Et utroligt skiområde med snesikkerhed året rundt da Gletcheren Kitzsteinhorn ligger rundt om hjørnet.  Zell am See er kendt for aktiv ferie, da man har mulighed for meget andet end at stå på ski; Shopping, skøjteløb, svømmehal, keglebane og meget meget mere.

I Scüttdorf (del af Zell am See) kan man som børnefamilie slappe af med hygge, aktiviteter, hoteller, restauranter og alt hvad hjertet begærer.

Pister og sværhedsgrader:

Særdeles velegnet til børnefamilier men kan også give sved på panden for eksperterne.

Blå pister – 56 km              Røde pister – 49 km    Sorte pister – 25 km    Langrend – 200 km

Transport:

Kør selv mulighed.

Bus

Fly – via Innsbruck eller Salzburg

zell am see ski

Faktaboks:

Sprog: Tysk

Sværhedsgrad: let-middel-svær

Pister i alt: 138 km.

Snowboardpark

Halfpipe

Quarterpipe

Off-piste