Zürich

  • Destination:
  • Varighed: 3 days
  • Priser fra: 800DKK

Zürich ligger i Schweiz, som er et af Europas smukkeste lande fyldt med natur og idyl.
Byen giver mulighed for at blande byliv og naturoplevelser, som andre storbyer rundt omkring i verden har svært ved at konkurrere med – derfor vil synet af de sneklædte bjerge og omkringliggende søer blandet med en hektisk storbyatmosfære charmere enhver.

Generelt om Zürich:

Zürich er kendt for at være en af verdens store finanscentre og har verdens tredje største bank. Gadebilledet er præget af store biler og konservativt klædte mennesker krydret hist og pist med rebelske unge klædt i punkertøj. Årligt kan man deltage i nogle af de forskellige festivaler og karnevaler, der finder sted, så tro endelig ikke at byen er 100% konservativ.

Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Zürich for dem, som elsker kosmopolitiske storbyer fyldt med gode shoppingmuligheder og en natur, der byder på alt fra vandring til badning.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Zürich 

zürich udsigt

Naturen og bylivet i Zürich

Byen byder på fantastiske naturscenarier i form af sneklædte bjerge, skove og omkring liggende søer – Latamba anbefaler, at man pakker en rigtig storbykuffert, men at man også husker sine vandrestøvler.

Bylivet i Zürich er fantastisk. Eksklusive butikker fyldt med dyre schweizerure og smykker er over alt i gadebilledet – er man til loppemarkeder og andet gøgl, kan det også findes. Når natten falder på, anbefaler Latamba at man tager til Zürich West, hvor man kan finde nogle af byens bedste diskoteker og gå-i-byen steder.

Transport:

Fly – Man lander som regel i Zürich Airport som ligger 10 km fra centrum. Taxi og busser afgår som regel hele døgnet.

Bus – Tilgængelig med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængelig biltur fra Danmark.
Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Zürich – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks:

Sprog – Tysk, Fransk

Valuta – Schweizerfranc (CHF)