Bangkok

  • Destination:
  • Varighed: 21 days
  • Priser fra: 5,000DKK

I Thailand bliver Bangkok kaldet englenes by, og det er kun forståeligt. Ser man bort fra trafikkaos og de store shoppinggader, så oplever mange mennesker, at Bangkoks fascinerende paladser og klostre giver inspiration til næstekærlig, og her bliver åndeligheden betragtet som livsvigtig.

Generelt om Bangkok

Man får mulighed for at komme helt tæt på den thailandske kultur og se de enorme smukke paladser, hvor munkene går klædte i orange og smiler venligt. Shopping og oplevelser er der meget af, og de neonbelyste gader huser alt fra småbutikker til karaoke og restauranter.

Latamba redaktionen har tilladt sig at citere et smukt citat fra en ukendt rejseberetter:

“Efter få timer i selskab med nattens mørke tæppe piercet af stjerner der dannede nye ukendte stjernetegn, brød solen igennem. Først som et blåligt skær i det fjerne, siden mere intenst. Den blålige farve blev ved indtil solen for alvor satte ild til horisonten. En dejlig følelse af en ny dag, en ny begyndelse. Endelig fik solen fuldstændig magt, og en by i sigte, langt væk fra Danmark viste sig for første gang – Bangkok…

Hvad venter du på?

Buddha

Hvad tilbyder Bangkok

Enorme markedspladser og munke i deres orange klæder præger bybilledet på Pak Klong markedet, hvor man har mulighed for at købe de mest farverige blomstrer og frugter og sætte sine duftsanser på prøve.

Latamba anbefaler en tur til Chinatown, hvor chancen for at fare vild i de små gader og gyder forekommer, derfor husk at tage et kort med oversigt over bydelen!
Her kan man handle på de små markedspladser eller nyde ægte kinesisk mad på en af de mange restauranter. Husk at prutte om prisen!

Et must er at tage til Grand Palace og opleve en af Thailands absolut smukkeste templer. Templet er kendt for sin gyldne og berømte Buddha.

 

Transport

Fly – Man lander i Bangkok International Airport også kaldet Suvarnabhumi, hvorfra en kort og billig tur i taxa kan fås for omkring 30 kr til centrum.

Bil – Ukendt

Bus – Ukendt

 

Faktaboks

Sprog – Thai

Valuta – Baht