Fuerteventura

  • Destination:
  • Varighed: 10 days
  • Priser fra: 5,300DKK

En tur til Fuerteventura på De Kanariske øer, er en oplevelse man sent vil glemme!
En blanding af sol, tyrkisblå hav, hvide sandstrande og bjerge er, hvad der venter de tusindevis af danskere, der hvert år vælger at holde ferie på de frodige øer.

Generelt om Fuerteventurafuerteventura natur

Fuerteventura ligger mellem Afrikas vestlige kyst og Gran Canaria. I nærheden ligger Lanzarote, hvor muligheder for dagture med båd finder sted – Fuerteventura er meget mere end bare en ferieø; den varme gulige jord med de matte farver og nuancer fra ørkenlandskaberne og strandene går op i en højere enhed med havets friske klare farve og bjergenes frodige planter og træer… 
Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Fuerteventura til dem, som elsker sandstrande så langt som øjet rækker og varmt badevand. Strandene er yderst børnevenlige, men man har også mulighed for at teste nerverne blandt forskellige vand- og landaktiviteter.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Fuerteventura?

Strandene i Fuerteventura

Fuerteventura er kendt for nogle af verdens smukkeste og bedste strande. fuerteventura strandudsigt Rejsemålet.dk anbefaler en tur til Playa de Cotillos, hvor man kan slappe af med kæresten eller familien i de varme laguner – en tur til Playa de Sotavento og Playa de Jandia på Fuerteventuras sydside kan varmt anbefales, da de er nogle af øens bedste sandstrande.

Et must er at leje eller købe et par dykkerbriller samt snorkel og begive sig ud på eventyr i havets varme farverige univers – ønsker man større dybder, kan man komme på dykkerhold.

Kitesurfing og surfing er yderst populært på Fuerteventura, og stedet, hvor det hele sker, er i Corralejo.

Aktiviteter i Fuerteventura

Fuerteventura byder på meget mere end kun badeferie og strandliv. Tag selv afsted på trekking langs øens smukke og betagende stier, eller lej en guided tour, mens fodbold, strandvolley og mange andre aktiviteter kan opleves på hver strand.

Transport

Fly – Man lander i Fuerteventura Airport, hvorfra taxi og busser afgår mod de fleste destinationer.

Bus – Tilgængeligt med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Fuerteventura – tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Spansk

Valuta – Euro