Oslo

  • Destination:
  • Priser fra: 249DKK

Oslo har været en af danskernes favoritdestinationer i mange år – hovedstaden er utrolig imponerende og byder på meget mere end en typisk storby.

Generelt om Oslo

Byen er en utrolig smuk by og med sin tilhørende historie, vil det kræve mere end en uge at komme alt igennem. I forhold til andre storbyer er Oslo faktisk

The Norwegian Parliament in Oslo

lille, men det at den er så kompakt gør, at byen føles kæmpe og alt ligger i korte afstande.
Shoppingdistrikter kan man finde i massevis og især Oslo er kendt for disse. Priserne er generelt en tand højere end i Danmark, men udvalget er meget større!

Rent arkitektonisk er byen utrolig spændende og kunstmæssigt ligger den blandt de største, så derfor kan det varmt anbefales at tage sig tid, når man endelig er i Oslo, for der er utrolig meget at se!

Vi anbefaler en tur til Oslo for dem som elsker spændende storbyer med shopping i verdensklasse krydret med historie og kultur.

Hvad venter I på?

Hvad tilbyder Oslo? 

Shopping i Oslo

Vi anbefaler, at man tager en tur til Jernbanetorvet hvor man kan finde rigtig mange shoppingsteder eller det kæmpe store center Oslo City; her er over 100 butikker med caféer og mærkevarebutikker. Shopping og natteliv i Oslo
Karl Johan, som er hovedgaden, er Oslos ultimative forretningsgade. De største internationale mærker er placeret her, så hvis man er den helt store shopper, er dette stedet! Udover forretningerne kan man opleve noget af Norges fineste gastronomi i form af alle fortovsrestauranterne som Karl Johan tilbyder – her er maden fantastisk, og det kan varmt anbefales!

 

Oplevelser i Oslo

Oslo skal uden tvivl opleves med fjordudsigten fra Ekeberg-sletten. Her får man mulighed for at nyde en storby omhyllet af en romantisk udsigt.

For enden af Karl Johan ligger det fascinerende Slottet. Det blev bygget helt tilbage i 1849 i ægte Empierestil – til dagligt er den norske kongefamilie bosat her. Året rundt kan man nyde ture i den tilhørende park, hvor man kan slappe af efter en evt. rundvisning af slottet.

 

Transport:

Fly – Man lander i Oslo Lufthavn, som ligger cirka 45 km nordøst for Oslo. Herfra kan man tage tog, bus eller taxa ind mod centrum.

Bus – Med diverse busselskaber.

Bil – Tilgængeligt i bil.

Tryk på link – tryk ”Få rutevejledning” – skriv i felt A, Danmark og i felt B Oslo– tryk ”Hent rutevejledning”.

Faktaboks

Sprog – Norsk

Valuta – Norske kroner