Siófok

  • Destination:
  • Priser fra: 999DKK

Ungarn er blevet utroligt besøgt de sidste mange år, og Siófok er den perfekte destination for dem, som ønsker hele pakken – og Balatonsøen er ideel hvad klima, priser, børnevenlige områder og søer angår. Siófok er hovedbyen langs Balatonsøen, og området er utrolig livligt. Stedet tilbyder sine gæster mange forskellige aktiviteter – et lækkert Ungarsk køkken, børnevenlige områder og et rigtig godt natteliv; også for unge mennesker!

Når man vælger sit ophold i Siófok, har man ikke kun badestedet tilgængeligt, men daglige tog kører mod Budapest, hvor endnu mere kultur og shopping kan opleves.

Hvad tilbyder Siófok

Nattelivet i Siófok

Diskoteker, barer og pubs er overalt i Siófok, og om sommeren er nattelivet utroligt pulserende. Er man ung, kan man finde ferieboliger i nærheden af nattelivet og vandet.

siofok badeferie

Ankommer man med børnefamilien, er der naturligvis ferieboliger væk fra den høje larm og støj.

Børnevenlige områder i Siófok

Balatonsøen er ideel til alle slags børnefamilier.
Lækre sandstrande med steder hvor kan man gå 300 m ud og stadig bunde – det er da børnevenligt! Vandcykler og vandski af alle slags er tilgængeligt, og hvis man bliver træt af søen, så kan man vælge at bade i de mange swimmingpools, der er tilgænglige.

Kultur og aktiviteter i Siófok

Byen Siófok har mange spændende aktiviteter. Gode restaurenter, godt cafeliv og god shopping! Udover omtalte kan man tage ud og opleve kulturen og kunsten ved at se de mange skulpturer og ældgamle bygninger i ægte ungarsk stil!

Transport:

Fly – direkte til Siófok Lufthavn eller via Budapest, hvor en times kørsel medregnes med bus, taxa eller minibus.

Bil – kør selv mulighed

Bus – tilgængelig

Faktaboks:

Sprog – Ungarsk

Valuta – Forint